Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Fivem Sunucu Önerisi

Aylardır Roleplay oynamıyorum ve bugün karşılaştığım bir video üzerine canım çekti. Rol yapmayı bilen insanların olduğu ve kaliteli rolün olduğu bir server önerir misiniz? Şu zamanlarda hangi serverde oynuyorsunuz? Rol bilgim var. 1k saatten fazla.
  2. lerensavasl

Minecraft Server Önerisi (Çözüldü.)

Bugün bir Minecraft konusuna denk gelince içim bir cız etti :) İndirdim de bu hızlı yapı kapışmaları falan olan bir server bulmak istiyorum. İP ile girilebiliyor olsa yeterli. Launcher indirmek istemiyorum. Var mıdır öneri?
  3. lerensavasl

Fortnite Hala Oynanır mı?

Oyunun artık öldüğüne dair, oyuncu bile bulamadığına ve eskisi gibi kitleye sahip olmadığını söyleyen bir kitle var. Oyunu bırakan kitle de bir hayli fazla. Sizce hala oynanır mı? Epic Games'te rastladım ve üstüne düşünmeye karar verdim.
  4. lerensavasl

CS:GO 4:3 Black Bar Kaldırma

Bu konuda çok fazla başlık olduğunu biliyorum. İnanın hepsine baktım ama işe yaramadılar. Diğer oyunlarda 4:3 yapınca black bar gözükmüyor ancak CS:GO'da gözüküyor. Çözümünü bir türlü bulamadım. Paylaştığım resimde de gördüğünüz gibi ekran ayarını yapamıyorum. Eskiden yapabiliyordum. Sürücüyü...
  5. lerensavasl

Among Us Steam ve Play Store Beraber Oynanır mı?

Merhabalar. Among Us'ta Steam ile Play Store'dakiler aynı oyuna girebiliyorlar mı? Yoksa ikisi farklı sunucu ve farklı oyuncular mı?
Geri