Arama sonuçları: *

1. RTX3070

CS:GO skin market sitesi önerisi

Skin alıp satmak için site önerisi arıyorum global bir site olması tercihimdir. Özellikle daha önceden deneyimleri olanlar yorumlarını yazarsa memnun olurum.
  2. RTX3070

VAC güzel bir anti-hile olursa CS:GO'ya geçer misiniz?

Gabe'e "VAC'i geliştirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Evet, şu anda üzerinde bolca çalışıyoruz." cevabını vermiş. Eğer VAC düzelirse Valorant'tan CS:GO'ya geçer misiniz? https://www.talkesport.com/news/csgo/csgo-new-anti-cheat-system-coming-near-future-says-valve-ceo-gabe-newell/ (Toxic bir...
  3. RTX3070

CS:GO Operasyon kasalarına ne yaptınız/yapacaksınız?

Fiyat gittikçe düşüyor. Daha da düşecek gibi ama sonradan yükselmesini de bekliyorum. Ancak bu yükseliş biraz geç olabilir. Ne yapacağımı bilemedim. Siz ne yaptınız/yapacaksınız? YTD
  4. RTX3070

CS:GO operasyon kasalarını şimdi satmalı mıyım

Biraz operasyon kasası var elimde şimdi mi satmalıyım yoksa sonra mı satayım? Çok deneyimli değilim burada eminim ki deneyimli olanlar vardır.
  5. RTX3070

CS'de çıkartma kapsülü/kasa açmak kumar mıdır?

Elimde 20 tane kapsül vardı ben satacaktım arkadaşım aç dedi neyse açayım sonra satarım dedim 1 tanesinden eskiden 150 TL şimdi 44 TL'ye satılan çıkartma çıktı bu bile zaten kar ettiriyor sonradan 20 tane aldım onları kesin satarım iyi çıkartma çıkması güzel ama kumar oldu bence ondan dolayı...
  6. RTX3070

CS:GO için ekonomik tavsiyeler

İlki operasyon kasalarını direkt satayım mı yoksa bekleteyim mi? İkincisi ise bu kapsüllerden alıp 3-4 ay sonra satayım mı? Ek olarak da operasyon marketi nereden açılıyor?
  7. RTX3070

İnsanlar neden smurf hesapta oynuyor?

Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Düşük ranklerin aimleriyle dalga geçmek için mi, ego tatmini mi nedeni neyse artık bunun için smurf hesapta oynarken o düşük ranklerin oyun zevkini batırdıklarını bilmiyorlar mı? Neden kendi denkleriyle oynamıyorlar?
  8. RTX3070

CS:GO Kırık Diş operasyon bileti hâla alınır mı?

CS'ye uzun bir aradan sonra geri döndüm ve operasyon bileti dikkatimi çekti alsam çok mu geç olur yoksa daha tamamlayabilir miyim?
  9. RTX3070

Valorant Londra sunucusuna geçme deneyimim

Dünkü açtığım konuda Valorant'taki Türk oyuncuların ne kadar toxic olduğundan bahsetmiştim. Konuda Frankfurt sunucusu aynı TR sunucusu gibi dendiği için Londra sunucusunda oynadım ve deneyimlerimi paylaşacağım. İlkle ping. TR sunucusunda pingim 20-22 arası olurken Londra sunucusunda 70-80...
  10. RTX3070

PUBG neden beni 500 seviyelerle eşleştiriyor?

Oyunu çok önce silmiştim şu ara bir daha yükleyeyim dedim oyundan soğudum daha yeni yükledim ve beni 500 seviyelerle aynı maça koyuyor sonuç da belli zaten ölüyorum. Rank sistemi filan yok mu?
Top Bottom