Arama sonuçları: *

1. E

Clash Royale 16 seviye kartlar geliyor!

DENGELEMELER: Ayna: +2 level arttıyor. Mezar Taşı: %5 daha yavaş iskelet çıkartıcak. Mezarlık: 1 iskelet eksik çıkacak. Koç Binici: Halat vuruşu ile ilgili güçsüzleştirme geldi. Mega Şövalye: Arenaya atıldığında %20 daha az vuracak. Okçu Kraliçe: Özelliğinde %20 daha yavaş vuracak. Valkür: Canı...
  2. E

R6 Siege oynanır mı?

Soru başlıkta hala devam edilir mi?
  3. E

Valorant oynatmayan ağ sorunu

Arkadaşlar 8 Ping 24mbps internet 6 upload internet testi sonuçlarım bunlar. ama ağ sorunu diye bir sorun veriyor, ve oynatmıyor. 1638369454
  4. E

Valorant da Offline nasıl olunur?

Arkadaşlar Valorant oynarken offline gözükmek istiyorum ne yapabilirim?
  5. E

FiveM de bulamadığım kayıt sorusu.

LSPD EMS departmanlarında sizleri uzun bir şekilde içeride tutmaları gerekiyor burada nasıl bir rol izlenimi yaparsınız ve Devlet kurumlarında nasıl bir rol sergilersiniz ? Sunucu Hard RP: Sizce cevabı ne bence şöyle; Rol yapma, kişinin bilinçli olarak sosyal bir rolü doldurma ya da bilinçli...
  6. E

Arkadaşlar ben cevapladım bir de siz cevaplayın ama ARCADE misali (FiveM)

Bu bölümde vereceğiniz cevapları oynamak istediğiniz karakterin rolüne göre cevaplayınız. Karakterim Legal bir Karakter. Rol paslamak/baltalamak nedir ? Rolleri nasıl güzelleştirir/kötüleştirir. Örnekleyerek açıklayınız. * Rol paslamak, rolü uzatmak veya yeni roller çıkartmak demektir...
  7. E

GTA 5 Grafik Paketi ve ses paketinin Offline de ban yedirme durumu

Arkadaşlar Grafik paketi kurdum, ne zamandır FiveM oynamıyorum araba falan sürmek istiyorum offline de paket ora da işler mi bir de Ban yeme gibi bir durumum olur mu :d 1621701908 + Ses paketi de kurdum.
  8. E

FiveM 1 soru (Rol hataları)

Hastanedesiniz ve doktor size uzanmanızı söylüyor sizde o an bir işiniz olduğu için rolle ilgilenmiyor ve doktorla konuşmuyorsunuz doktor bir kaç kez daha diyor ve bir dakika işim var diyorsunuz. Bu rolde yapılan rol hatalar nelerdir? Burada yapılacak roller nasıl olmalıdır 1 örnek veriniz ? *...
  9. E

Revenge RP ve Revenge Kill arasında ki ince Fark (FiveM)

Nedir arkadaşlar bu ince fark açıklar mısınız.
  10. E

Bilen yardım etsin lütfen arkadaşlar FiveM

1- Oyunda bir oyuncuyu yaraladınız. Yattığı yerden ooc olarak hata yaptığınızı, bunu yapmamanız gerektiğini ve doğrusunu size sakince sinirli olmayan bir şekilde anlatıyor ve gerçekten anlattıkları doğru bir hata yapmışsınız. Tepkiniz, sonraki davranışlarınız ne olurdu? Kişiye ne söylerdiniz? 2-...
  11. E

FiveM Soru ve Cevaplar

1- Oyunda bir oyuncuyu yaraladınız. Yattığı yerden ooc olarak hata yaptığınızı, bunu yapmamanız gerektiğini ve doğrusunu size sakince sinirli olmayan bir şekilde anlatıyor ve gerçekten anlattıkları doğru bir hata yapmışsınız. Tepkiniz, sonraki davranışlarınız ne olurdu? Kişiye ne söylerdiniz? 2-...
  12. E

Bir Fivemcinin hazin sonu Yardım Hocam :d

Oyunda bir oyuncuyu yaraladınız. Yattığı yerden ooc olarak hata yaptığınızı, bunu yapmamanız gerektiğini ve doğrusunu size sakince sinirli olmayan bir şekilde anlatıyor ve gerçekten anlattıkları doğru bir hata yapmışsınız. Tepkiniz, sonraki davranışlarınız ne olurdu? Kişiye ne söylerdiniz...
  13. E

FiveM'de Saatine güvenip İddia'ya giren Gencin hazin sonu :d Yardım Hocam

Oyunda bir oyuncuyu yaraladınız. Yattığı yerden ooc olarak hata yaptığınızı, bunu yapmamanız gerektiğini ve doğrusunu size sakince sinirli olmayan bir şekilde anlatıyor ve gerçekten anlattıkları doğru bir hata yapmışsınız. Tepkiniz, sonraki davranışlarınız ne olurdu? Kişiye ne söylerdiniz...
  14. E

Fivem Pit ve Ram ''Tam'' olarak ne idi

𝐏𝐢𝐭 𝐯𝐞 𝐑𝐚𝐦 𝐧𝐞𝐝𝐢𝐫 ? Pit araca çarparak yavaşlatmak ama tam toplayamadım arkadaşlar var mı toplayabilecek ikisini de
  15. E

Fivem SD Kadrosu kuralım

Arkadaşlar, merhaba hepinize bir Sunucu da SD Kadrosu kurmak istiyorum. Ve bunun için yeni bir ekip toplayacağım... Eğer ki Ekip'e katılmak isteyen olur ise Discord'unu aşşağıya bıraksın.
  16. E

Fivem Sualim Acil Yardım Lütfen

Arkadaşlar yeni Sunucu açacağım, büyük bir Sunucu olsun diye planlıyorum ve güzel sorular koyacağım başlıyorum. (Frange RP) isim nasıl bu arada :d (Daha açmadım.) Bu gün şöyle bir şey öğrendim (789 Saat ile yeni öğrendim heee çaktırmayın.) Revenge Rp nedir, bir örnek verin? Olm bu ne ya :d...
  17. E

Fivem ile ilgili Mühim Sorular.

Arkadaşlar yeni Sunucu açacağım, büyük bir Sunucu olsun diye planlıyorum ve güzel sorular koyacağım başlıyorum. (Frange RP) isim nasıl bu arada :d (Daha açmadım.) Bu gün şöyle bir şey öğrendim (789 Saat ile yeni öğrendim heee çaktırmayın.) Revenge Rp nedir, bir örnek verin? Olm bu ne ya :d...
  18. E

GTA 5 Fivem Yetkili Alım Sorusu

Yolun ortasında koşarken çok süratli bir şekilde aracın teki çarpıyor ve kaçıyor. öfkeyle Destek Odası’na çıkarak bağırmaya başlıyor “Böyle şey olmaz, bu nedir?” gibi... Ne yapmalısın? Arkadaşlar benim aklımda bir cevap var ama hala yazmadım var mı daha iyi bir cevabı olan var ise yazabilir mi...
  19. E

Gta 5 FiveM İnsanlar neden SD olmalıdır?

Arkadaşlar, bunun için bir Metin hazırlıyorum var mı buna, yardımcı olabilecek biri?
  20. E

Fivem Yetkili Alım Sorusu

Yolun ortasında koşarken çok süratli bir şekilde aracın teki çarpıyor ve kaçıyor. öfkeyle Destek Odası’na çıkarak bağırmaya başlıyor “Böyle şey olmaz, bu nedir?” gibi... Ne yapmalısın? Aklım da güzel cevap var, ama sizden de cevap almak istedim siz de cevaplaya bilir misiniz. (700 Saatim var...
Top Bottom