Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

Counter Stirke Nexon Zombies Oynayan Var mı?

Ben Steam üzerinden Nexon Zombies indirdim., Ama merak ettiğim oynayan var mı aramızdan. Oynayan varsa birkaç sorum olacak.
  2. Alı Yldz

Apex Legends Firing haritasında keşfettiğim bug

Benim firing haritasında birkaç tane bug keşfettiğim işte video :
  3. Alı Yldz

Apex Legends Hangi Wraith Skini Açmalıyım

Ben bir karar veremedim hangi skini açıyım diye. Sizce hangisini açmalıyım ? 1200 Craft ile şu dörtünden birini mı açıyım yoksa ekim ayını bekleyip 2400 Craft ile "kötülüğün metresi" açıyım ? Birde 12K Apex Token ile hangi Legend i açmalıyım ? Kolay kaçma ve kullanabilecem Legend olacak. Octane...
  4. Alı Yldz

Mobil internet ne kadar internet harcar

Online olan oyunları mobil veri ile oynarsam ne kadar internet yer ve ping ne olur ? Oynayacam oyunlar : 1-Apex Legends 2-Cs Nexon Hangi telefon 3G ve 4G şebekesi iyi biri Vodafone diğeri TürkTelekom.
  5. Alı Yldz

Apex Legends Takım Arkadaşı Arıyorum

Ben Apex Legends Dou ve 3V3 de beraber oynayabilecem arkadaş arıyorum. Birde benim son üç dört önceki deneyimlerim. Son olarak Wraith in skinlerinden biri bir yazı var o ne anlamına geliyor ? Ben sürekli Dou da tek oluyorum. Not : Oyunda sesli den konuşmayın ping ile iletişim kuralım maçta...
  6. Alı Yldz

Apex Legends oynayan var mı ?

Ben Apex Legends indirdim ve oyundaki hd textures dosyaları yüzdesi 51-52 ve oyun yüzde 42 olunca direk oyuna girdim ve 2-3 maça girdim bir kill alamadım ama birisini knocked ettim kill alacam zaman beni düşürdüler 😂 Oyunun grafikleri kısınca sonuç görsel de gözüküyor 4.3 çözünürlük ve very low...
  7. Alı Yldz

Apex Legends taktik istiyorum

Apex Legends dün indirdim ama ilk gündeki deneyimim çok kötü beni sürekli indirdiler birinci maçta takimca kaybettik ikinci de ise birinci round knocked oldum ve böyle devam etti ikinci ve üçüncü rounda koncked oldum beni kaldırmadılar ve kıl payı kurtultum adamlar düşmanları vurdular ve...
  8. Alı Yldz

Apex Legends Merak ettiğim sorular

Herkese merahabalar : 1-ilk başlayanlar için hangi Wraith skinleri açabilirim : https://apexitemstore.com/skins/airship-assassin/ https://apexitemstore.com/skins/final-sunset/ https://apexitemstore.com/skins/flashpoint/ https://apexitemstore.com/skins/depths-of-the-void/...
  9. Alı Yldz

Apex Legends Legendary Hunt Etkinliği geri gelsin

Apex Legends Sezon 1 etkinliği geri gelsin isteğen var mı ? Oyunun yapımcılarına buradan tebrik etmek istiyorum oyun Pubg ve Fortnite tan daha mükemmel yapmışlar. Apex Legends da en beğendiğim şeyler : 1-Ne kadar yüksekten düşersen düş hiç bir hasar almıyorsun. 2-Özel güçleri var örneğin Wraith...
  10. Alı Yldz

Apex Legends Merak Ediğim konular

İyi günler dillerim herkese : Oyunla alakalı bir çok sorum olacak. 1-Aynı ki takım ayni karakteri seçebilir mi Bu bir oyunun bug mi ? Bu örnekler gibi 2-Yeni başlayanlar için legendary skin pack sunuyorlar indirimli bir şekide ve wraith in hangi skinleri açabiliyor muyum hala store da...
  11. Alı Yldz

Online oyunlar minimum ping ne olmalıdır

İyi akşamlar dilerim : 1-Online oyunlar için minimum ping ne olmalıdır. 2-Hangi operatörün modem markası iyi ve hangi Mbps hız olmalıdır. Oynayacam oyunlar listesi : Apex Legends,Call Of Duty Warzone,Counter Strike GO Yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  12. Alı Yldz

Apex Legends si Pc den mi Xbox series S/X hangisi bana kolay gelir

iyi günler herkese : 1-Apex Legends si pc den mi oynanmali veya Xbox series dan mi oynanmali hangisi bana olmalıdır. 2-Wraith kunai açmak zor mudur ? 500 tane kutu açarsam gelir mi kunai. 3-Wraith Voices from the past skini açabilme şansım var mı ? Cevap ve Yorumlarınız için şimdeden teşekkür...
  13. Alı Yldz

Apex Legends merak ettiğim şeyler

İyi akşamlar beyler Apex Legends merak ettiğim birkaç soru var. 1-Select Legends aynı karakter seçebiliyor muyuz ? örneğin : Wraith ve Wraith 2-Wraith taktiksel ve ultimate yetenekleri Hitbox nerf ten sonrası neler değişti ? 3-Solo mod veya Dou mod var mı ? 4-Oyunu Steam vs Origin hangisinden...
  14. Alı Yldz

Apex Legends Yeni Başlamak

İyi akşamlar beyler Apex Legends oyunu yakında başlayacam. Başlayanlar için skin,karakter açma nasıl ? Bir profesinel ve deneyimleri olan bana taktik tavsiye ve karakter tavsiye istiyorum. Bir MX130 GDDR5 2GB İ5 8250U 1.6GHZ 1.8GHZ laptop var bunda performansı ve CPU ve GPU sıcaklığına ne olur ...
Top Bottom