Arama sonuçları: *

1. BurakHalil

Valorantta XP farm yapacağım nick'inizi yazın birlikte yapalım.

Başlıkta dediğim gibi xp farm yapacak 4 kişi lazım nickinizi yazın girelim yapalım. Battle pass'i yetiştiremiyorum ve şakıyançelik bıçağını çok istiyorum şimdiden gelen arkadaşlara teşekkürler.
  2. BurakHalil

Valorant Hata Kodu VAN 97 nedir? Çözümünü bilen var mı?

Sorum başlıkta, internette araştırdım ama bulamadım ondan foruma yazayım dedim biliyorsanız lütfen aydınlatın teşekkürler.
  3. BurakHalil

LoL'de tam ekran seçiyorum ama pencereli gösteriyor

Başlıkta sorunumu paylaştım bunun çözümü nedir tam ekranı seçtiğimde yukarıda pencereyi görebiliyorum çerçevesiz seçtiğimde tam ekran oluyor ama fps'i 60'a sabitliyor
  4. BurakHalil

Yardım Valorantta siyah ekran sorunu yaşıyorum

arkadaşlar ekran siyah açılış müziğini duyuyorum lobide gezerken çıkan ses efektlerini duyuyorum ajanların sesi geliyor ama ekran tamamen siyah win8.1 prodan win10'a geçiş yaptım eskiden böyle bir sorunum yoktu son zamanlarda yaptığım tek değişiklik bu yardımcı olursanız sevinirim. 1618151546...
  5. BurakHalil

LoL İstemcisi ile alakalı

Sürekli oynadığım oyun, bilen bilir aşağıdaki istemci değişmişti. Yükleme kaldırma yapmadım 15 dk önce güncel istemciyle giriş yapmıştım kapatıp açınca direk bu istemci açıldı geri getirdiler sanırım :? Umarım geri getirmişlerdir çok daha tarz bir istemciydi bu. Sizlerde de böyle mi? Oynayan...
Geri