Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Online ya da Coop oyunlar Öneriniz

Merhaba, Online ya da coop oynanabilen oyun önerir misiniz? Valorant, CS GO2 bi zaman sonra sıkıyor. Pay Day 2 düşünüyoruz başka neler olur saran?
  2. smithblacksmith

Valorant Random VP/Hesap Kandırmacası

Merhabalar, Arkadaşlar deneme amacıyla random vp aldım ve 150₺ ile 130VP kazandım 😄 2 tane de ucuza hesap almıştım önceden 20 skin vs yazıyor ama 1 tane ghost skini geliyor. Kısacası bunlara kanmayın.
  3. smithblacksmith

Valorant Aim Sorunu Var

Arkadaşlar merhaba, Valorantta ortalama bir oyuncuyum, size sormak istediğim bir soru var. AFK kalan adamın kafasına Ghost ile atış yaptım ve mesafe uzak değildi 4 tane mermiyle öldü fakat bu 4 merminin sadece 2 tanesi isabet etti. Demem o ki nasıl oluyor da aimim kafasındayken bu mermiler...
  4. smithblacksmith

Ucuza VP Nereden Alınır?

Merhaba, Gece pazarımda efsane itemler var, almak istiyorum ama çok pahalıya geliyor. Uygun fiyata VP alacağım hangi siteler var?
  5. smithblacksmith

Xbox Konsolda Valorant Aimi Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar merhaba, PC ile oynarken de Valorantta kötüydüm, konsolda oynarken de çok kötüyüm. Geçenlerde çok iyi oynuyordum ayarım bi bozuldu yeteneğim de gitti, eski ayarlara dönsem bile vuramıyorum adamları. (250 ms ping ile 850 ms ping aralığında gidip geliyor bu da etkili olabilir ) Çok...
  6. smithblacksmith

Valorant Pingim Hep Yüksek

Merhaba, Vodafone fiber 100 Mbps paketim var, upload 25 Mbps Bu hızları gayet güzel alıyorum. Xbox Series S' im var video filan izlerken hiç bir sorun yok ama Valorantta 225 ms aşağı düşmüyor herkes 30-40 çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
  7. smithblacksmith

Yardım League Of Legends Görev Ödülümü Vermedi!

Merhaba, Arkadaşlar yaptığım görevin ödülünü oyun vermedi. Ne yapmalıyım?
  8. smithblacksmith

Brawl Stars Adaleti Demacia Gibidir

Gördüğünüz gibi 1 level leon aldım, karşıda 8 level lola geldi. Lola zaten aşırı güçlü bir karakter, bir de 8 level olması...
  9. smithblacksmith

Yardım Oyunlardaki Şansım Neden Böyle?

Merhaba 7 yıllık LOL oyuncusuyum, mobilde çıkınca mobile sardım. Kendi başıma kimsenin yardımı olmadan çok rahat taşıyıp Wild Rift Platin II oldum ve nerdeyse her maç MVP oluyordum. Tam Platin I olacağım sırada basiretim bağlandı ve hep takım daha ben kasamadan feedledi. Şuan Platin III...
  10. smithblacksmith

En Çok Özlediğiniz Oyun Karakteri?

Merhaba, Eskiden olan ama oynadığınız oyunda artık olmayan, değişen en beğendiğiniz ve en özlediğiniz karakter hangisi? League Of Legends - Akali 🥲 Eski mekanikleri ve eski hasarı benim daha çok hoşuma gidiyordu.
  11. smithblacksmith

Wild Rift Oynayanlar Beni Ekleyebilir!

Merhaba, Platin IV elodayım, yaklaşık 7 yıldır LOL oynuyordum ama hiç dereceli kasmıyordum. Challengera kadar kasacağım, benimle bu yolculuğa katılmak isteyen trollemeyen arkadaşlarım gelebilir. Her lanede her karakterle oynarım. Nick: Dragon Samet#5858
  12. smithblacksmith

Yardım FPS Oyunlarını Nasıl Kusursuz Oynuyorlar?

Merhaba, Youtube videolarını, klipleri izleyip gaza geliyorum Valorant giriyorum. Çıkar çıkmaz Headshot yiyorum 😄 Bir gün aşırı iyi oynuyorum bir gün aşırı kötü oynuyorum. Bir de masada değil TV ünitesinde oynuyorum 🙂 yani kolumu komple masaya koyamıyorum, sadece bileğimi koyabiliyorum...
  13. smithblacksmith

Valorant Headshot İle Adam Vurmak

Bir youtuberın videosunda denk geldim; Silver eloda oynayan bir çocuğu maç esnasında yönlendiriyor (CombatRY) Bu esnada karşıda Brimstone geliyor ve görseldeki gibi Vandal ile Headshot atmasına rağmen o Brimstone ölmüyor. Video Videonun 03.02 dakikasında oluyor. Bu neden oluyor acaba? Ben...
  14. smithblacksmith

Yardım Valorant hatası nasıl çözebilirim?

Merhaba, Valorantta ses açıp kapatırken ekranda çıkmıyor. Ne kadar ses açıp kapattığımı göremiyorum. Win ile masaüstüne dönmek istediğimde oyun donuyor, görev yöneticisini açıp girince düzeliyor. Nasıl düzelir bu?
  15. smithblacksmith

Yardım Valorant Macro nasıl yapılır?

Merhaba, Valorant oynarken silahım çok sekiyor. Mouse üzerindeki dpi ayarım 800, oyun içerisinde 0.7 hassasiyet kullanıyorum. Mouse: Corsair Katar Pro Wireless ICUE yazılımını kullanıyor fakat nasıl macro atanır bilmiyorum. Mermilerin sekmesinden nefret ediyorum lütfen bana öğretin.
  16. smithblacksmith

Yardım Valorant Bedava Skin Nasıl Alınır?

Merhaba, Soru başlıktaki gibidir, üst düzey skinler beklemiyorum fakat bedava alabileceğim vandal skini yok mu acaba?
  17. smithblacksmith

Yardım Beraber Valorant Oynayalım

Valorant: smithblacksmith Gelin oynayalım.
Top Bottom