Arama sonuçları: *

1. dostecann

Clash Royale ağlayan goblin emojisi alınır mı?

Evet ünlü emoji mağazaya gelmiş sizce alınır mı yoksa alanlar hamam böceği midir?
  2. dostecann

Classic Offensive için CS2 gerekli mi?

Classic Offansive oynamak istiyorum fakat bunu oynamak için CS2 yi yüklemem gerekiyor mu?
  3. dostecann

Apex Legends Premium Pass alınır mı?

Arkadaşlar 950 altınım var bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Vantage karakterine güzel şeyler veriyor fakat Vantage açılmaya değer bir karakter mi sizce? Kostüm olarak hoşuma gitti. Zaten herkeste aynıdır herhalde bu Pass alınmaya değer mi yoksa altınları daha iyi bir şekilde...
  4. dostecann

CS 2 karşımıza çıkacak takım arıyoruz

Kendimize güveniyoruz takımımızda daha önce canlı yayında Unlost ve Rip'i yenen bir arkadaşımız var. Eğer sizde takımınıza güveniyorsanız karşımıza bekleriz.
  5. dostecann

Valorant 5. oyuncu lazım

Valorant Gold Plat elo 5. lazım. Dört kişi lobideyiz şuan. Daha sonra da gireriz.
  6. dostecann

CS GO TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ

Şuan dört kişi tıkandık bugünlük veya daha sonraları beraber oynayacak adam arıyoruz. Çift keleş ve üstü arkadaşlarımızı bekleriz. Şuan lobide kaldık.
  7. dostecann

Operasyon Bravo kasası nerede satılır?

Evet beyler bugün bu kasayı arkadaşım düşürdü. Hangi sitede kaça satabiliriz?
  8. dostecann

CS GO YİNE ZAMLANDI!

Kaynak Shiftdelete: CS:GO Prime fiyatı, yüzde 30 seviyesinde zamlandı ve fiyatı 274,95 TL’den 354,95 TL’ye yükseldi. Bu zam Steam mağazasına henüz yansımadı ancak oyun içerisinde almaya kalkarsanız, bu parayı ödemeniz gerekiyor. Kısa süre içerisinde mağazadaki fiyatın da güncellenmesi...
  9. dostecann

200 TL Ak47 Skin önerisi

Eldiven kasam ile Ak47 Simsiyah skinimi satıp kendime yeni bir Ak47 almayı düşünüyorum. Bu fiyata ne alabilirim?
  10. dostecann

Valorant iade seçeneğimi kullanamıyorum.

Valorant iade sayfasında giriş yap dedikten sonra girdiğim sayfa hata verip bir dakika sonra yeniden deneyin diyor. Bu sorun sizde de var mı?
  11. dostecann

Valorant içerik iadesi yapamıyorum

İade sayfasına giriş yapamıyorum, bilinmeyen bir hata veriyor. Sizde de bu şekilde mi? Hesabımı girdikten sonra, bir hata olduğunu daha sonra denememi söylüyor.
  12. dostecann

Valorant bu hesap alınır mı?

https://www.itemsatis.com/valorant/hos-tr-valo-1416094.html Bu hesabı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Nelere dikkat etmem gerekir?
  13. dostecann

CSGO Prime Status alınır mı?

Şimdi öncelikle gerçekçi yaklaşıp oyunun güzelliğine kendimizi kaptırmayalım. 250 TL ye değer mi? Ve ikinci olarak düşen kasaları satsam o parayı çıkarır mıyım?
  14. dostecann

Valorant hesabımı satmam için yardım

https://www.gamesatis.com/valorant-hesap-satisi/dolu-elmas-valorant-hesabi-188lvl-699230 Öncelikle üstte ilanımı belirttim. Daha önce hiç satış deneyimim olmadığı için böyle bir konu açtım, dolandırılmamak için. İki kullanıcı yazdı. Birisi Instagramından görüşmek istiyor, bir sıkıntı olur mu...
  15. dostecann

CSGO Hesabı Arıyorum.

Valorant hesabımı takas için kullanacağım. Champions 2022 Kelebek KTAC BP bıçağı İyon Vandal Kaosun Başlangıcı Vandal Yağmacı Vandal KTAC Vandal Oni Phantom İyon Operatör KTAC Operatör Asil Spectre İyon Sheriff Öbür silahlarda BP ve karakter kontrat skinleri bulunuyor. Toplam 1650 TL...
  16. dostecann

Valorant İyon Sheriff alınır mı?

Kişisel zevk vb. cevaplar yazmayın lütfen. Siz olsanız alır mıydınız? Mağazama geldi?
  17. dostecann

RGX Kelebek VS Yağmacı Karambit Mi?

Evet biliyorsunuz artık yeni bir bıçağımız var. Oyunda en sevilen bıçaklardan biri ile kapıştırmak istedim. Hangisini kullanmak isterdiniz?
  18. dostecann

Valorant favori bıçağınız nedir?

Biliyorsunuz en son yağmacı karambit çıktı. Bu gece oyuna eklenecek. Sizce oyun da ki en iyi bıçak nedir? Birine sahip olacaksanız bu hangisi olurdu?
  19. dostecann

Valorant Yağmacı 2.0 Nasıl Buldunuz?

Mağazama güzel bir bıçak gelmesini bekliyordum bir süredir. Sanırım yağmacı karambit benim için iyi bir seçenek. Karambit ve odini çok beğendim. Onun dışında kötü bir set bence. Düşünceleriniz nelerdir?
  20. dostecann

Valorant Gaia Balta alınır mı?

Selam arkadaşlar, Valorant envanterime bıçak ekleyeceğim. RGX kelebek bekliyorum normalde fakat bugün mağazama Gaia balta geldiğini gördüm. Sizce güzel midir? Başka bıçak bekleyeyim mi? Düşünceleriniz benim için önemli. Rica ediyorum kişisel zevk vb. şeyler yazmayınız. Ben sizin düşüncenizi...
Geri