Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Valorant niye böyle bi ban yedim?

dereceli girdim dün sadece 1dk çıkıp geri girdim (pc yeniden başlattım) 151 günmü saatmi neyse ban yemişim niye böyle oldu birden sinirim bozuldu 1dk çıkmadan dolayı bu kadar fazla süre ban atılırmı
  2. akıllı kuş

Assetto Corsa Touge Serveri varmı?

soru başlıkta ben hiç bulamadımda
  3. akıllı kuş

Gelin birlikte ETS-2 Oynayalım!

evet arkadaşlar odayı kuracağım 8/8 kişi katılırsa haritanın bir tarafından diğer tarafına kadar en uzun yükü alalım öyle muhabbet sohbet ede ede gidelim gelecekler? @rookie27 sen gelirsin heralde knk
  4. akıllı kuş

Unturned oynayacak arkadaş arıyorum

soru başlıkta Unturned oynayacak arkadaş arıyorum emek RP Vanilla her tipten sunucuda oynayacak yaşı 14 üstü olacak ve toxic olmayacak :D seslide konuşabilecek sık sık oynayabilecek kişiler varmıdır? (evet arkadaş arıyorum diyecek kadar düştüm çünkü arkadaşım yok.)
  5. akıllı kuş

Yardım CS:GO Başlatma Seçenekleri hakkında.

arkadaşlar CS:GO başladığında altta FPS gözüksün, fps_max 0 komudu falan girilmiş olsun istiyorum. bi türlü yapamadım nasıl yapacağım Şuraya ; hangi kodları girmem lazım atarsanız buraya kopyala yapıştır yapacağım direk faydalı kodların hepsi olur fps max komutu olsun falan yardımcı olursanız...
  6. akıllı kuş

Tlauncher Hata Veriyor?

Arkadaşlar güncelleme gelmişti ben direk geçtim sonra birden bi hata verdi hata bu ne bu anlamadım mc yi silip tekrar yükledim düzelmedi yardım edecek?
  7. akıllı kuş

ARK'I steamde aldım Kütüphaneme eklendimi

arkadaşlar ark bedava olmuş steamde şimdi kütüphaneme ekledim tekrar ücretli olduğunda indirmem için ücret falanmı isteyecek?
  8. akıllı kuş

ETS-2 TruckersMP Login Hatası Nasıl Çözülür?

arkadaşlar ETS-2 TruckersMP de API returned invalid content diye bir hata alıyorum çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi?
  9. akıllı kuş

Aternos Serverimden atıyor.

arkadaşlar Aternosdayım kendi serverime giriyorum 5-10 saniye geçip bilmem ne bilmem ne uzaktan bir bilgisayar tarafından zorla kapatıldı diyor. yardım ederseniz sevinirim.
  10. akıllı kuş

13.77TL ile hangi oyun alınır?

arkadaşlar 13.77TL var steam heasabında ne alabilirim? söylerseniz sevinirim. 1618560288 CS-GO Tarzı oyunlar seviyorum)
  11. akıllı kuş

Online Aksiyonlu Oyun Önerisi.

Arkadaşlar Hikayeli olmayacak (hikayeden çabuk sıkılıyorum) Aksiyonlu bir oyun istiyorum. Ücretsiz olsun ve silahlı olsun istiyorum. önerilerinizi söylerseniz sevinirim.
Top Bottom