Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

valo edit nasıl olmuş

canım sıkıldı 10 tane falan klip almıştım içlerinden rastgele alıp ufak geçişler ekledim. Bakın profesyonel bişey değil sadece canım sıkıldığı için yaptım tamamen eğlence için sizce nasıl olmuş?
  2. Koyun Shaun

valorant güncelleme bakım ne zaman biter 22.02.2024

bakım çalışması vr diyort tahmini ne zaman biter
  3. Koyun Shaun

csgo ayarlarını cs2'ye aktarma

gençler csgo bütün ayarlarım gitmiş çoğu kodlar değişmiş algılamıyor kan silme bile değişmiş. Çoğu ayar silinmiş temiz bir geçiş için yapabileceğimiz bişey var mı?
  4. Koyun Shaun

sizin valorant kaç gb

5. Koyun Shaun

ETS 2, Connection refused. Not dlc hata

Connection refused.You are not owner of some DLC you use. TMP sitesindeki dlc kısmından doğrulama yaptım. Oyun dosyalarını doğruladım. Daha ne yapmam lazım? 1684255520 3 ay ban yemiştim sonra açıldı bi girem dedim böyle ban yemeden önce ara vermiştim o zamanda böyle demişti bi şekilde...
  6. Koyun Shaun

CS:GO Paris Major Seçimleriniz

ben bunları seçtim siz?
  7. Koyun Shaun

GTA 5 Açılmıyor help

gençler gta5 gece ansızın güncelleme getirince scripthookv güncel olmaığı için giremiyordum bende eski sürüm dosyalarını yüklemiştim şimdi oyun scripthookv güncellendiği için normal sürüme giremiyorum. Bana update klasöründeki update.rpf dosyasını atacak kral var mı
  8. Koyun Shaun

Fivem donate araçları hile ile almak suç mu?

Gençler oyunda normal araçları hileyle alabiliyorum. Donate araçlarıda aldım tespit edilirsem ban yeme dışında herhangi bir sıkıntı olur mu?
  9. Koyun Shaun

Fivem ve rockstar games launcher açılmıyor

Gençler fivem beyaz ekranda kalıyor. Normal rockstar games girince de girmiyor hata veriyor.
  10. Koyun Shaun

GTA ONLINE Hile sorunu

Arkadaşlar hile yapanlar neyse de hileyle diğer insanların oyununu lütfen trollemeyin. Ben ne güzel paramı basıyorum kimseye zararım yok sırf god açık diye sadece araçlarmı patlatıyorsunyz. Dayanamıyorum bende sizi kafese kapatıp tazerliyorum. Çıkamayınca alt f4 koyuyorsunuz. Ya kardeşim şu...
  11. Koyun Shaun

Euro Truck Simulator 2 FPS Düşüklüğü nedeni ile kaza yasak mı?

gençler oyunda kalablıkta max 10 fps alıyorum bu da takılmama sebep oluyor. Eğer arkamdaki sürcü yakınımdaysa ya içime girip takla atıyor ya da yamulup trafik kapanıyor. Sizce bundan ban yer miyim? Şuanlık fps düşük diye hiç kimse şikayet etmedi ama örnek 1-2 video atayım size ban yer miyim diye?
  12. Koyun Shaun

CS:GO Envanterim nasıl? Güzel mi?

Gençler envanteri 0-10 içerisinde puanlar mısınız :D
  13. Koyun Shaun

battlemetrics oynamadığım oyun oynuyorum dye gözüküyor

Sizce neden böyledir? Şuan 3 gün üst üste permaRPG sunucusunda sabah akşam girmeme rağmen altta bilmediğim bir sunucuya sayıyor saatlerimi ve bende unturned olmamasına rağmen o sunucularda oynuyorum :D Bazı csgo yabancı sunucularıd vardı altlarda
  14. Koyun Shaun

Rehber CSGO 1080 X 1080 yapma Eski bilgisayarlar için

Gençler çok uğraştım bulamadıktan sonra vazgeçmiştim. Tekrar araştırdım ve buldum. Türklere imkansız de ve izle :D ehem şimdi> Ben amd ati radeon hd5570 kullanıyorum o yüzden amdye göre anlatacağım sizde ona göre yaparsınız. AMD Catalyst Control Center > Bilgi > Yazılım > 2D Sürücü Dosyası...
  15. Koyun Shaun

Yardım Csgo övgü bot yapımı

Gençler eskiden githubda paylaşılan bi zip vardı csgo comment bot falan filan diye hala çalışıyor mu? Ticaret için değil sadece kendime basmak istiyorum. Bu arada hesap açmak kolayda kod sıkıntı bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim :)
  16. Koyun Shaun

Yardım Arma 3 Server kurmak için ne kadar şey gerekli?

Gençler ben biraz para biriktirip kendim arma 3 rp sunucusu açmak istiyorum. Sizce kaç gb ram gerekir? Sadece sunucu ne kadar bütçe gerekir?
  17. Koyun Shaun

RU-Hoster Güvenilir mi?

Arkadaşlar mta sunucusu açmayı düşünüyorum bilgiliyim fakat güzel bir host bulamadım şimdilik ucuz olması lazım sizce iyi mi? mtanın orijinal sitesinde de önerilen listesinde. deneyimli arkadaşlar varsa yazabilirler mi?
Top Bottom