Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

CS2 DE FPS YERLERDE SÜRÜNÜYOR

İşten çıktım ve biraz önce güncellemeyi indirip bi girdim ki 160 larda sürünen ben, şimdi 90 larda sürünüyorum 280 hz monitörle siz düşünün. TAM REZİLLİK
  2. Yavuz Sultan Selim

🎉 CS2 YENİ OPERASYON + KASA + UPDATE! (4,7GB) 🔥

Ek Bilgi: Takas banı 15 günden 7 güne indirildi!
  3. Yavuz Sultan Selim

📍S1mple, Team Falcons'a geçti!

Yıllardır kök saldığı Navi ile yollarını komple ayıran S1mple, Team Falcons'a girdi.
  4. Yavuz Sultan Selim

CS2'de NVIDIA Reflex kullanan var mı?

Dostlar CS2'de NVIDIA Reflexi kullanan var mı? - Disabled - Enabled - Enabled + Boost Bunları karşılaştırdığınız da nasıl bir deneyim aldınız ve tavsiye edeceğiniz ayar ne olur? (Boost moda aldığımızda FPS'yi %5 kadar düşürüyor)
  5. Yavuz Sultan Selim

Sizce CS'de Türklermi yoksa Ruslarmı daha iyi?

Soru başlıkta... Ve sizce hangi taraf taha toksik oyuncularla dolu? :rolleyes:
  6. Yavuz Sultan Selim

CS2 YENİ GÜNCELLEME SIZINTILARI! (19 HAZİRAN)

Hayırlı olsun! CS2 = Zula güncellemesi gelecek. 19 Haziran CS'nin 25. Yıl Dönümü ve sızıntılar arasında anahtarlık geleceği kesinleşti (GabeFollewer sızdırdı) + yeni kasa/operasyon Oyunun cılkı çıkıyor beyler aklınız varsa skinlerinizi satın bırakın bu oyunu yakında görürsünüz bazı e-sporcular...
  7. Yavuz Sultan Selim

CS:GO'yu şimdiden özlediniz mi? 🤔

Bir kaç gün geçti ve CS2 yi CS:GO'ya istinaden beğenmeyenlerin oranı bi hayli yüksek çıktı. Siz alışabildiniz mi FakeCS'ye? Üzümlü kekim CS:GO
Top Bottom