Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Yardım RDR 2 Online arkadaş aranır ?

Oyuna tekrardan bir şans vermeyi düşünüyorum oynayan arkadaşlar varmı acaba ?
  2. Gordiac

Apex oyun arkadaşlarına ihtiyacım var

Oyunda saçma sapan insanlarla uğraşmaktan sıkıldım adım Gordiacs eklemek isteyen olursa çok güzel olur
  3. Gordiac

Sizce bu oyun nasıl olacak ?

Hep bu oyun tarzında açık dünya online mmorpg oyunu olsun istemişimdir her ne kadar grafikler türk oyuncular kadar iyi gelmese de bu tarz grafikli oyunları çok severim . Fakat hep şöyle black desert online gibi olsa ve oyuncuyu sıkmak yerine daha güzel şeyler olsa efsane olabilir . Ulan...
  4. Gordiac

Yardım Online Oyun Önerir Misiniz?

Dediğim gibi lütfen lol ve valorant dışında bir online oyun önerin ya şimdi lol veya valorant'a girip kanser kitle ile uğraşmak istemiyorum .
  5. Gordiac

Battlefield 1 oyunu Battlefield 5'ten daha güzel

Bir hafta önce ikisini indirdim ve oynamaya karar verdim inanın ki abartısız söylüyorum battlefield 5 bana kötü geldi hadi nedenlerine gelelim : İlk olarak ikisininde hikaye modunu inceleyelim . Batlefield 5 oyununda yapay zeka askerlerinin deli gibi abartısız bir gücü var nasıl desem...
  6. Gordiac

Apex Legends Arkadaşları Aranır ?

Öncelikle s.a apex legends başladım yeni bir oyuncuyum fakat genel olarak fps oyunlarında iyiyimdir . En çok kullandığım şu illüzyon yapan ğıyarın adı neyde hah mirage en çok onu kullanıyorum eğer dostça girip oynamak isteyen varsa seve seve ekler girerim birlikte güzel vakit geçiririz diye...
  7. Gordiac

Guild Wars 2 Oynanır mı ?

Daha önce indirmiş paket satın almıştım ama artık oynanırmı bilmiyorum sizce hala oynanmaya açık bir oyun mu ?
  8. Gordiac

Yardım Mmorpg bulamıyorum ya bu nedir arkadaş

Ben normalde deli gibi online mmorpg hayranıyımdır fakat sevebileceğim bir yapım yok bana tavsiyeleriniz nelerdir ? Lütfen ama lütfen bdo önermeyin çok fazla saçmalamaya başladılar adamlar resmen oyunu dolaylı yoldan paytowin hale getirmiş durumdalar
  9. Gordiac

Call of Duty : Warzone => Arkadaşlık

Merhabalar oyunu yeni yükledim ve açıkcası arkadaş olmadan oynanmıyor . Girelim oynayalım keyifli vakit geçirelim diyen varsa nickini brakırsa sevinirim birlikte oynama imkanı buluruz hem bu sayede yabancı bir ortamdan ziyade kendimi geliştirme imkanı bulurum .
Top Bottom