Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Cs DÜŞÜK FPS SORUNU ÇÖZEMEDİM

Cs indirdim. Fps 300 200 arası oynuyor. İşlemci 9800x3d ve ekran kartı 1660 süper normal mi? Ekran kartı işlemciye darboğaz mı yapıyor işlemciyi mi sınırlıyor yani. İşlemci max %30 kullanıyor ekran kartını %100 kullanıyor csdeylen
  2. I

Yardım CS 2 BANA NEDEN GELMİYOR ?

cs prime hesabı almıştım 9 maç önceden attım 3 gün öncede son maçı attım lige yerleştim sonra 2 gündürde 2 maç filan atıyorum günde gelmiyor hala 1695206453 cs2 gelmeden önce premium almıştım. şimdi baktım farklı bir premium daha satılıyor onu almam mı gerekliyor
  3. I

Yardım YAĞMACI KARAMBİT ALINIR MI?

karambit tarzı bıcak yok sadece battle pas bıçağı tarzı var karambit onun harici rgx katana rgx kelebek ve vtc lokin bıçağı var. yağmacı gelmiş. almalı mıyım ? vp pahalanmadan 16 k almıştım 7800 kalmış. aslında championsa saklıyordumda karambit aklımı karıştırdı :D
  4. I

VALORANT pazarından skin aldım ama kapalı görüyonüyor

valorant pazarıma vandal skini geldi satın aldım ama markette aldığım görünüyor ama envanterde skini takamıyorum kilitli görünüyor oyunu kapadım açtım düzelmedi.
  5. I

valorant vp eksik riota mail atsam verirler mi?

25 vp eksik skin seti alıcam valoranta mail v.s atsam verirlermi ne kadara kadar veriyolar
  6. I

LOST ARK 50 LV OLDUM NE YAPMAM LAZIM

Beyler lv kastim dun 50 lv oldum. Ne yapmam lazim simdi. Bu gemi gorevleri var mavi adalara maplere gidiyor onlari bitirene kadar yapayim mi ?
Geri