Arama sonuçları: *

1. victreX

AK-47 Asiimov İçin İsim Önerisi

Bu silaha isim etiketi almayı düşünüyorum. Troll bir şey olursa güzel olur :)
  2. victreX

FACEIT Premium'u Ne Zaman Almalıyım?

Senelik premium alacağım ayda 20TL'ye geliyor. Üyelik istediğimde iptal oluyor mu? Mesela 5 ay oynayıp bırakacağım o zaman iptal edebiliyor muyum? Birde görevler için ne zaman alınmalı ay başında sıfırlanıyor diye biliyorum ay başına denk getirirsem üyeliği daha iyi mi olur?
  3. victreX

CS:GO M4A1-S İçin İsim Önerisi

Bir hafta içerisinde bu silahı alıyorum, isim etiketi de alacağım yanında. Güzel bir isim arıyorum fikirleriniz nedir?
  4. victreX

Arkadaşla Girince Saracak Online Oyun Önerisi

Yaz indirimlerinde oyun almak istiyoruz ets, fall guys, gta 5, r6, cs dışında saracak oyunlar önerir misiniz?
  5. victreX

2000TL CSGO Bıçak Önerisi

2000TL'ye csgoda hangi bıçak alınır sizce
  6. victreX

Yardım Valorant Hesabım Kaç Lira Eder?

Gördüğünüz gibi hesapta sadece bu skinler var ve k-tac skinleri olan battle pass i almıştım rank gold 3.
  7. victreX

Yardım GTA Online Insurgent Pick-Up Üzerindeki Silahı Değiştirme

Insurgent'in üzerindeki machine gun yerine minigun alamıyorum kilitli görünüyor, bu kilidi kaldırmak için ne yapmam gerek?
  8. victreX

Yardım Rainbow Six Siege Reconnect-Ranked Sorunu

Maça girmeye çalışıyorum yukarıda reconnect ranked yazıyor maçı terk etmedim oyun bitince ALT+F4 atıp çıktım sadece. Büyük ihtimalle oyun buga girdi bunu nasıl düzeltebilirim?
Top Bottom