Arama sonuçları: *

1. C

CS:GO güncellemesi hakkında (06.06.2021)

Arkadaşlar ben envanterimi yan çarıma attım ancak o hesapta prime rozeti yok trade ban gelir mi o hesaba acaba?
  2. C

Sizce yeni battle pass alınır mı (Valorant)

Arkadaşlar daha önce valoranta hiç para yatırmadım yani dolayısıyla hiç skinim de yok bu battle pass i baya bir beğendim 3 skin setini de gözüm tuttu sizce alınır mı ve önerebileceğiniz ucuz vp adresi var mıdır?
  3. C

14.72tlye Glock 18+ USP-S skin önerisi

Arkadaşlar rifle skinlerinden gayet memnunum ama Glock 18 ve usps skinim yok o yüzden 14.72tlye bu ikisi için güzel bir skin ikilisi öneriyorum
  4. C

CS:GO Broken Fang hakkında bazı sorular

Dostlar bende şuan ak-47 redline ft var ve broken fang görevlerini yapıp redline ı sattıktan sonra operasyon bileti alıcam lakin 24 görev yapabildim şuan ve operasyon ne zaman bitecek, görevlerde kaç yıldız geliyor bilmiyorum ayrıca son zamanlarda almayı düşünüyorum operasyon bitmeden önce...
  5. C

40.5tl csgo skin önerisi

Arkadaşlar şuan cüzdanda 40.49 var garrys mod u indirimde alırım onun dışında 40.5tl ile en güzel skin hangisini alabilirim ana silahlara güzel floatlı ünlü bir skin istiyorum https://steamcommunity.com/profiles/76561199044280620/inventory/ envanter bu şekilde awp dışı önerebilirsiniz stickerlı...
  6. C

Valorant aynı bilgisayardan 2 hesaba girilebilir mi

Arkadaşlar arkadaşım ejder setli hesap vericek bilgisayarımda deneyeceğim ancak bana ban sebebi dedi doğru mudur
  7. C

VALORANT yeni ajan ASTRA (sızıntı!)

Valorant yetkilileri: karışık var mı +var -yüklee (!) Birçok oyundan esintiler ve birçok ajandan esintiler gördüm. Eğer iyi oynanırsa sağlam op karakter olabilir gibi duruyor Siz bu yeni ajan hakkında ne düşünüyorsunuz
  8. C

CS:GO yoldaşda 2 el wh açan biri ban yer mi

Arkadaşlar dün yakın arkadaşımla 2 el yoldaş girdik. Maçta ben ölünce onu izledim hiç belli etmiyordu wh açtığı hatta anlamadım söyleyene kadar. Baya iyi bir envanteri var ve ban yemekten korkuyor sizce ban yer mi? yoldaşda overwatch var mı olsa bile ban yiyeceğini düşünmüyorum o.w. dan baya...
  9. C

Among us oynayan varmı

Arkadaşlar bize among us oynayacak arkadaş lazım mobilden de oynayabilir pcden de sıkıntı yok bağlanılıyor zaten 6-7 kişiyiz 3-4 kişi lazım grubun yaş ortalaması 16 fazla küfür sevmiyoruz isteyenler buyurun dc adresimiz hergün öğlen 2-3 arası oynuyoruz 1-2 saat akşam da 9dan sonra 1-2 saat...
  10. C

among us ta pc ve mobildeki oyuncular bir arada oynayabilir mi

Arkadaşlar ben okul arkadaşlarımla among us giricem de biz normalde benim pc gelmediği için mobilden atıyorduk mobilde bedava zaten arkadaşım pcden alıcak sizce pcden bberaber oynayabilir miyiz oda kurup giricez zaten @Yasin Çelik @Emir Aydın
Geri