Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

LoL Kullanılmayan Hesap

Arkadaşlar merhabalar. Kendi hesabımda 10 seneden fazladır oynuyorum ve yüksek eloda oynamak biraz baydı açıkçası ve son zamanlarda da rank kasmaya oynamıyorum. Elinizde demir ve ya bronz kullanmadığınız LoL hesabı var mı verebileceğiniz?
  2. ZlpFilee

LoL'de En Sevdiğiniz Karakter Dansı?

Başlıkta ki gibi en sevdiğiniz karakterin veya kostümün dansını yazmanızı istiyorum. Yıldız Muhafızı Jinx'in Dansı
  3. ZlpFilee

Yardım R6 Açılmıyor ve Eksik Dosya Çıkıyor.

Arkadaşlar eskiden R6 oynuyordum. Uzun süreden sonra yine indiresim geldi ve indirdim, ama oyun açılmadan kapanıyor. Sebebi ne olabilir? Win11 kullanıyorum. Güncelleme: Artık oyun hiç açılmıyor. Dosya doğruluyorum ve 30-40 civarı eksik dosya çıkıyor. Dosyaları indirip tekrar oyuna girmeye...
  4. ZlpFilee

LoL'de en sevdiğiniz replik nedir?

Arkadaşlar merhaba, başlıktan belli olduğu gibi oyunda en sevdiğiniz repliği yazacaksınız. Yazılanları yazmayın lütfen. Ben üst kumandan, hep general, üst kıdemli, 4 yıldızlı, topçu birliği, amiral çavuşu Kled. Ben emir verdim mi itaat edeceksin! - Kled.
  5. ZlpFilee

RX 570 sistemin oyun içi performansı düşük

AMD Ryzen 3 1200. ASUS ROG STRIX RX570 4 GB. 2x8 16 GB 2400MHz Crucial RAM. 400W FOEM PSU. Prime A320M-R anakart. 240GB SSD & 500GB HDD. Sistemim bu şekilde. Tüm oyunları neredeyse en düşük ayarlarda oynuyorum. (Valorant, LoL, Fortnite, vb.) Eskiden daha kötü bilgisayar ile CoD Warzone...
Top Bottom