Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Rocket League Açılmıyor

Rocket league açılmıyor. Oyun dosyalarını doğruladım, Sil indir yaptım, Driver’ları güncelledim fakat pek bir yardımı dokunmadı. Nasıl çözebilirim?
  2. Messinin kramponu

Oyunlarda farklı hassasiyet kullanmak aimi etkiler mi ?

Oyunlarda birbirine yakın farklı hassasiyet kullanmak aimi bozar mı? Eğer bozuyor ise nasıl önüne geçilebilir?
  3. Messinin kramponu

Alakasız program yüzünden oyundan ban yemek mümkün mü?

Her hangi bir oyunda indirdiğimiz crack harici bir uygulama yüzünden oyundan ban yemek mümkün müdür?
  4. Messinin kramponu

Forza horizon 4 ile Forza horizon 4 ultimate edition arasındaki farklar?

Bu iki sürümün arasındaki farklar nelerdir?
  5. Messinin kramponu

FPS oyunlarında hassasiyetiniz ne kadar hızlı?

CS:GO veya valorant’da hassasiyetinizi ne kadar hızlı veya yavaş kullanıyorsunuz. 800 DPİ valo 0.4 sens cs ise 1.2 sens.
  6. Messinin kramponu

Apex legends aim geliştirme

Apex legends’te aimim çok kötü. Attığım 10 mermimin 5’i isabet ediyor. Fazla oyun modu yok poligon desen içinde hiç bir şey yok. Kendimi nasıl geliştirebilirim?
  7. Messinin kramponu

Online oyundan bilgisayara erişmek gerçekten olabilir mi?

Among us’da bir adam benim id’mi atıp bilgisayarımı zombiye çevireceğini söylemişti inanmamıştım. Ondan sonra başka bir online oyundan sistemim kapatılmıştı. Bu aralar düşünmeye başladım. Bunları online oyundan yapma şansları varmı, varsa nasıl yapıyorlar ve en fazla ne yapabilirler?
  8. Messinin kramponu

Oyunlarda hassasiyete alışmak

Tahmini 1 yıl önce hassasiyeti çok düşüğe indirmiştim. Valorant’da 800 dpi 0.20 hassasiyet kullanıyordum. 1 yıl boyunca o hassasiyeti kullandım fakat artık çok rahatsız etmeye başladı. Mesela mouse pad çok büyük olması gerekiyordu. Hassasiyeti değiştireyim 1 ay geçsin alışamıyorum. Bu...
  9. Messinin kramponu

Recoil kasa kaç liraya satılmalı?

Deathmatch’den recoil kasası düşürdüm. Şu anki değeri 45. Kaç liraya satılmalı?
  10. Messinin kramponu

Cs:go aim geliştirme

Cs:go’da aimimi nasıl geliştirebilirim.
  11. Messinin kramponu

Minecraft yapılarda beceriksizim

Minecraft’da ev, heykel, veya benzeri yapılarda kötüyüm. Nasıl geliştiririm.
  12. Messinin kramponu

Bu tür oyunlarda kendimizi nasıl geliştiririz?

Apex Legends, CS 1.6 ve Source, Half-Life, TF ve oynayanı kalmayan Wolf Team. Bunun dışında daha birçok oyun var. Bu oyunlarda ya poligon yok, poligonu çok kötü ya da DM yok, DM çok kötü. Bu oyunlarda kendimizi nasıl geliştiririz?
  13. Messinin kramponu

Valorant yorunun janti kelebek bıçağı alınır mı?

2 aydır mağazama kelebek gelmesini bekliyordum ve bugün mağazama yorunun janti kelebek tarağı geldi. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir bıçak alınabilir mi?
  14. Messinin kramponu

[ANKET] Aimi nasıl geliştirebilirim

Lütfen sadece ankete cevap verin.
  15. Messinin kramponu

T.auncher güvenli mi ?

Sorum üste belirttiğim gibidir.
  16. Messinin kramponu

Kötü oyunların iyi oyunlardan daha fazla tutması

Bu dönemlerde valorant çok popüler. Peki hiç sormadınızmı oyun niye popüler. Düşük ranklarda smurflerden, veletlerden geçilmiyor. Oyunun poligonunda sadece kurma, çözme, alıştırma, hız testi ve spray var. Ama şu anda serverları, haritaları, kasaları ve çeşitli oyun modu olan CS:GO’dan daha fazla...
  17. Messinin kramponu

Yeni çıkan splitgate inceleme

Bu hafta betadan yeni çıkmış bir oyun olan Splitgate'yi inceledim. Oyun hakkında bildiklerimi söyleyeceğim. Oyun nasıl oynanır = oyunda portallarımız var. Portallar arasında geçiş yaparak karşı takımı yok etmeye çalışıyoruz. Ana maç türü olan hesaplaşma 3V3 rastgele silahlarla oynanır...
  18. Messinin kramponu

Poligonsuz aim geliştirme

Cs 1.6 oyuncusuyum. Publicte 5 kill alıp çıkarım. Aim geliştirmek istiyorum ama cfg ya da map indirmek istemiyorum. Aimimi poligonsuz nasıl geliştiririm ?
  19. Messinin kramponu

DM mi yoksa bot vurmakmı

DM mi yoksa bot vurmakmı daha iyi geliştirir?
  20. Messinin kramponu

Deathmatch girmenin faydası varmı

Birkaç aydır forumlarda, videolarda, sitelerde araştırıyorum ama bazıları map bilgini bazıları aim geliştirdiğini söylüyor. Lütfen biri bana tam olarak DM (Deathmatch) nin faydaları nedir açıklayabilirmi ?
Top Bottom