Arama sonuçları: *

1. Savaş Satış

Futbol takımına nasıl girerim?

Herkese hayırlı ramazanlar, İstanbul'da yaşıyorum ve 1 senedir futbol okuluna gidiyorum. Yakınımda amatör futbol takımının kursu vardı ve şu anda gitmiş olduğum futbol kursumdaki hocama sordum. Amatör takıma gitmememi söyledi zamanında onu Beşiktaş istemiş hocası göndermemiş o yüzden amatör...
  2. Savaş Satış

Puma Future Z vs Tiempo Elite UCL vs Adidas Predator

Herkese iyi akşamlar, yeni krampon alacağım ve bir türlü hangisini alacağıma karar veremedim. Bana Future, Predator, Tiempo modellerini önerdiler. Bende bütçem çok olmadığı için Instagram'dan en ünlü kramponculardan bakmaya karar verdim. Beğendiğim toplam 5 krampon var, 3 Future, 1 Tiempo, 1...
  3. Savaş Satış

Adidas Predator accuracy 2 vs puma future match vs puma Ultra match

Herkese iyi günler, son 1 ay içinde yeni krampon almak istiyorum hala karar veremedim. Forumlara sordum istediğim bütçede değildi, bende aynı markalardan farklı kramponlar buldum. Puma ve Adidas kramponlar bulabildim, kaleci mevkiisinde oynuyorum. Adidas Predator Accuracy 2 Beyaz...
  4. Savaş Satış

Nike Tiempo Legend 9 Focus vs Adidas Predator Accuracy

Herkese merhaba, yeni krampon alacaktım ama hangisi daha iyidir? Bilmiyorum. Kaleci mevkiisinde oynuyorum, şu an tiempo kullanıyorum küçük geldiği için yenisini alacağım. 2 tane krampon buldum; 1: Adidas Predator accuracy 2: Nike tiempo Legend 9 focus Elite. Kaleci olduğum için tiempo...
  5. Savaş Satış

Resimdeki futbol sahalarını nasıl bulabilirim?

Merhaba, Reels de YouTube'da hep futbol sahaları görüyorum sanki belediye yapıyormuş gibi girişi bedavaymış gibi görünüyor. Çevremde hep halı sahalar var ve küçük olduğu için sıkıcı. Böyle futbol sahalarını nasıl bulabilirim?
  6. Savaş Satış

Kramponx.com Gloveglu alınır mı??

Herkese iyi geceler. Kaleci olduğum için eldivenime GloveGlu (Kavrama Arttırıcı) sprey gerekiyordu ve bende en bilindik markalardan birisi olan "GloveGlu" spreyi araştırmak için internete girdim. Dolaptan bu ürünü almıştım sahtesi geldi ve hiçbir işe yaramıyordu. Bir tane buldum fiyatı 290 TL...
  7. Savaş Satış

Kramponx gloveglu alınır mı?

Kramponx.com da gloveglu megagrip sprey gördüm bilen bilir. Sizce alınır mı, İçinde su var mıdır? Alan yazsın.
  8. Savaş Satış

Futbol kalesi için tahta nerde bulunur?

Merhabalar, arkadaşımla beraber çimlik alanımızı değerlendimek istedik. Futbol sahası yapmayı hedefledik, internette Futbol kalesi fiyatlarına baktığımızda çok pahalı olduğunu gördük ve kendimiz yapmaya karar verdik. Futbol kalesi için bize kereste tahta gerekiyor ve nerede bulacağımızı...
  9. Savaş Satış

Uhlsport kaleci eldiveni vs gripmode kaleci eldiveni

Herkese iyi akşamlar, yeni eldiven alacağımdan dolayı internette kaleci eldiveni bakıyordum. Zaten kaleci eldivenlerinin hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu çok iyi biliyorum, ve bütçeme göre iyi olan eldivenleri buldum. 2 tane uhlsport, 4 tane gripmode eldiven bulabildim. Uhlsport...
  10. Savaş Satış

Fenerbahçe 1:2 Sevilla Maç Sonu

Bildiğiniz gibi sevilla yatarak maç kazandı maçla alakalı düşünceleriniz neler? Fenerbahçe 1:2 sleep sevilla alıştık zaten sorun yok:D
  11. Savaş Satış

Uhlsport Pure Alliance Soft VS Uhlsport Radar Control Supersoft? (ACİL)

Uhlsport almaya karar verdim ve 2 tane güzel eldiven buldum.İlki 400 Liralık Pure Alliance Soft Olan Diğeri 691 TL Lik Radar Control Supersoft. Supersoftun ne kadar kaliteli olduğunu bilenler bilir ama fiyat farkı yakıyor.Sizce 400 TL verip SOFT alınmalı yoksa SUPERSOFT olanmı alınmalı...
  12. Savaş Satış

Uhlsport VS Keeperking?

Merhaba 8 ayın ardından kaleci eldiveni almam gerekiyor ve 2 tane popüler kaleci eldivenleri buldum.Uhlsport olan 400 TL Keeperking olan 451 TL.Uhlsport alıp üstüne gloveglu gibi yapışkanmı alsam yoksa keeperking alıp yoluma devammı etsem...
  13. Savaş Satış

Adidas Predator Edge Kaleci Eldiveni VS Kipsta F500

Merhaba.Kaleci eldiveni için paramı tamamladım ve 2 tane beğendim.Birisi Kipsta F500 diğeride Adidas Predator Edge.Hangisinin dayanıklılığı bandajı ve kavraması yapışkanlığı daha iyi? Kipsta: Adidas: Hangisi alınmalı Limit:360 TL
  14. Savaş Satış

Hangi Kaleci Eldiveni?

Keeperking UHLSports Ve Nike Match Var Hangisi...
  15. Savaş Satış

Nike Match Ve Nike JR Match arasında ne fark var?

Merhaba.Nike Match Kaleci Eldiveni ile Nike Match Jr arasında ne fark var.İkiside aynı foto https://www.nike.com/tr/t/goalkeeper-match-futbol-eldivenleri-H01tCX/CQ7799-010 https://www.nike.com/tr/t/jr-goalkeeper-match-gen%C3%A7-futbol-eldivenleri-kJKRsm/CQ7795-010
  16. Savaş Satış

Gripmode Kaleci Eldiveni Nasıldır?

Merhaba.Amazon.tr de gördüğüm gripmode kaleci eldivenin grip (yapışkanlık) yüksek seviyede yazıyordu.Tutuşu dayanıklılığı güzelmidir. veya linkini verdiğim başka eldivenlerimi almalıyım...
  17. Savaş Satış

Hangi Kaleci Eldivenleri Daha İyi?

Merhaba.Kaleci eldivenim milattan kalma gibi bişi oldu o yüzden alacağım.550 TL'ye bulabildiğim iyi eldivenleri bulmaya çalıştım.UHL Sports buldum çünkü mükemmel görünüş ve kavrama.Hangisinin Tutuş ve rahatlığı hissiyatı daha iyi...
  18. Savaş Satış

Bu Kaleci Eldiveni Kalitelimi Yapışkanlımı?

Merhaba.Okulumuzda Futbol Turnuvası Yapacağız 6.Sınıfım Ve Kaleciyim.20 TL İdi Ucuz Katılayim Bare Dedim Ve Paramı Verdim.Sonra Hergün Olacak O Dersin Öğretmeni Sınıf Fln Gelecek Dediler.Bu Pazartesi Başlıyor.Kaleci Eldiveni Bakıyordum Altay Bayındır ı Çok Sevdiğim İçin UHLSport...
  19. Savaş Satış

Kramponum çivili altı erimiş nasıl kaymaz yaparım?

Merhaba.Kramponum çiviliydi ve eridi çivi diye bişi kalmadı.Ve ben bunu taş sahada denedim kayıyor bir kere düştüm.Bu kramponum eski kramponumdu nike magista altını nasıl kaymaz yaparım??
Geri