Arama sonuçları: *

1. S

Krampon çamaşır makinesine atılır mı

Arkadaşlar internetten krampon aldım ama 1 numara veya yarım numara büyük geri iade etme şansım da yok çamaşır makinasına atsam çekermi nasıl olur sizce ama hangi ayarlarda atacağım yardımcı olabilir misiniz azıcık çekse bana yeter yarım numara büyük gibi sanki
  2. S

Büyük krampon için ne yapmalıyım

Arkadaşlar internetten krampon aldım 42 numara 1 numara büyük değil ama biraz büyük geldi 41 numara alsam çok dar ve kisa gelicek bu darlığını geçtim ucu çok acıtır jol krampon için ne yapabilirim ayakkabıcı daraltma yaparmı acaba çift çorap gitsem oyunumu etkilermi biraz evde giydim cift...
  3. S

9-10 numara kaleci eldinven önerisi

Arkadaşlar 9-10 numara kaleci eldinveni satin almak istiyorum max 300 tl paramız var ben bunu aldım güzel dediğiniz varsa link atarmisiniz şimdiden teşekkür ederim
  4. S

300-400Tl aradı futbol topu öneri

Arkadaşlar arkadaşlarımla 300-400arası halısahada oynamak için futbol topu alacağız ne önerirsiniz ben bunu aldım güzel dediğiniz varmı
  5. S

Top oynarken nefesim kesiliyor

Arkadaşlar ben hızlı koşan birisiyim ama 2 gün top oynamassam hemen tıkanıyorum futbolu bıraktım simdi mesala haftasonu maç var gidemiyorum çünkü tıkanıyorum oynarken hafta sonu mac var diyede halısaha ya gidip ciğer açmak ta istemiyorum benden yavas bir arkadaşım var ama o 1 sene hic top...
Top Bottom