Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

❗ Eski Futbolcu Dani Alves Hapishanede İntihar Etti İddiası❗

Evet Arkadaşlar Maalesef Bir Zamanların En İyi Sağ Bek'i Dani Alves İntihar Etti
  2. F4IRFL4Y

🚨Antalyaspor'un İsrail'li Oyuncusuna Soruşturma Açıldı🚨

https://forum.donanimarsivi.com/konu/antalyasporun-oyuncusu-israile-goenderme-yaptigi-icin-kadro-disi-birakildi.873025/ Bu Konuda Kadro Dışı Bırakılmıştı Şimdi Soruşturma Açılmış Aşırı Komik Valla :D
  3. F4IRFL4Y

🚨Antalyaspor'un Oyuncusu İsrail'e Gönderme Yaptığı İçin Kadro Dışı Bırakıldı🚨

Benim Anlamadığım Araplar Ne Zamandan Beri Bizim Milli Değerimiz Oluyor'da Adam Bu Sebepten Kadro Dışı Bırakılıyor Adam Tabi Kendi Ülkesini Savunacak Filistine Destek Verecek Hali Yok Bence Çok Saçma Karar Fifa'ya Şikayet Ederse Oyuncu 3 Dönem Transfer Cezası Ve Para Cezası Alır Çok Rahat...
  4. F4IRFL4Y

🚨BJK-BAŞAKŞEHİR MAÇI HAKSIZ HAKEM KARARI🚨

Bugünkü Maçta Bahtiyar Oyuncusunun Gözüne Dirsek İle Darbe Yapıldı Ve Gözü Morardı Resmen Adamın Durumu Biraz Kötü Ama Hakem Buna Faul Vermeyi Geç Başakşehire Verdi Siz Ne Düşünüyorsunuz ? Ben Düşüncemi Söyleyim O Forma Sarı Kırmızı Değilse Faul'ün Verilmez
  5. F4IRFL4Y

🚨TFF HEM BEŞİKTAŞ'IN HEMDE MERSİN İDMAN YURDU'NUN MAÇLARINI KATLETTİ🚨

Evet Arkadaşlar İlk Olarak Beşiktaş'ın Maçına Bakalım Bu Video'da Gördüğünüz Gibi Net Penaltı Var Ama Hakem Buna Penaltı Vermiyor Ardından Beşiktaş Resmi Twiter Hesabından Açıklama Yazıyor YANA KAYDIRINIZ Ve Maç Sonucu Antalya Spor 3 - 2 Beşiktaş Şeklinde Bitiyor Ve Maçı Beşiktaş 1...
  6. F4IRFL4Y

🔥 MAN UNTD VS GS İLK YARI SONUCU 1-1 🔥 (🔥2-3 İKİNCİ YARI🔥)

🔥 İlk Yarı 1-1 Bitti Sizce İkinci Yarı Neler Olur ? 🔥 ( Beşiktaşlıyım Ama Merakla İzliyorum Maçı Ama Bence Man Untd Alır İkinci Yarı )
  7. F4IRFL4Y

GS - MAN UNTD MAÇI BEDAVA NASIL İZLERİM ?

Bedava Kesintisiz İzleyebileceğim Site Var Mı ?
Top Bottom