Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Voleybolda lisans varken futbola lisans çıkarmak mümkün mü?

Merhaba, bizim bedenci beni okulun voleybol takımına almış. Pazartesi futbol maçı var ancak senin voleybolda lisansın var futbol olmaz diyor. 6. sınıfa giderken ikisini birden yapabilmistim. Gerçi 4 sene geçti ancak değişti mi?
  2. Nvidia Mx130

42'si olan krampon 42.5 alınırsa sıkıntı olur mu?

Merhaba, https://ty.gl/2zlg27zcb0 bu modelin mağazada denedim 42 sıkmadan arada 1cm falan kalıyor. Yazın falanda olması için 42.5 alsam cok mu büyük olur?
  3. Nvidia Mx130

Sizce Milli takımın rakibi kim olacak?

Portekiz, İskoçya, İtalya, Rusya, İsveç ve Galler olabilecek takımlar bunlar. Sizce hangisi olur? İçinizden geleni söyleyin.
  4. Nvidia Mx130

C.Ronaldo Manchester United'da!

C.Ronaldo Manchester United'da! Transferi duyurdular.
  5. Nvidia Mx130

Maç bileti nereden ve nasıl alınır?

Maç bileti hangi siteden alınır? Passolig kartı nedir?
  6. Nvidia Mx130

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Burak Elmas Oldu!

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas oldu.
  7. Nvidia Mx130

Galatasaray'ın rakibi PSV EINDHOVEN oldu!

8. Nvidia Mx130

Liverpool'a Mutasyonlu Virüs engeli!

Almanya Hükümeti, mutasyonlu koronavirüsün ülkeye girişini engellemek amacıyla 17 Şubat'a kadar İngiltere'ye seyahat kısıtlaması uyguluyor. Bu gerekçeyle de Liverpool'un Almanya'ya girişine izin verilmeyeceği belirtildi. Konuyla ilgili Almanya İçişleri Bakanlığı koronavirüs önlemleri kapsamında...
  9. Nvidia Mx130

Galatasaray 2 transfer birden KAP'a bildirdi!

Galatasaray yönetimi İrfan Canı gündemde tutup Gedson Carvalho ve DeAndre Roselle Yedlin'i transferini KAP'a bildirdi görünüşe göre İrfan can Fenerbahçe'ye gidecek gibi gözüküyor bu durum ile ilgili düşünceleriniz?
Top Bottom