Arama sonuçları: *

1. dostecann

Passo kart nasıl çıkarıcam yardımcı olun

Fenerbahçe için passo kart çıkarmaya çalışıyorum. Passo taraftar kartı olmuş ismi. Tüm bilgileri girdikten sonra N Kolay ile işlemlerinize devam edebilirsiniz diyor da ee devamı yok. N kolay hesabı da açtık mecbur görüştük temsilciyle onaylattık hesabımızı şimdi ne yapmam gerekiyor?
  2. dostecann

Dövmeden sonra futbol antrenmanı

Selam dostlar kola şöyle bir yazı yazdırdım. İki gün olacak. İdman yapsam dövmeye herhangi bir zarar gelir mi? Güneş kremi sürerim ama bayağı bir terlicem idmanda.
  3. dostecann

Futbolda devamlılık artırma

Selam kardeşlerim eskiden kondisyonu, hızı ve devamlılığı yüksek bir oyuncuydum. Bu şekilde rakiplerimin arasından kolay sıyrılır, her an her yere yetişebilirdim. Bir yıl MACFit'e gitmiştim orada 63 kiloyu 75'e çıkardım obez değildim merak etmeyin. Bırakalı bir yıl oldu MACFit'i. O kilolarda...
  4. dostecann

Nasıl eskisi gibi iyi top oynayabilirim?

Yakında 17 yaşıma gireceğim. Küçüklüğümden beri lisanslı futbolcuyum ve işini iyi de yapan biriyim. Şuan yeni bir takıma geldim ve takımda ki çocukların hepsi benim ismimi soy ismimi biliyordu. Hepsi sağolsun makara kikiri beni kesmeye mi geldin falan dediler. Hoca da hatta ilk gün benimle...
Geri