Arama sonuçları: *

1. DefKot

Pasolig kartı olmayan arkadaşımı maça nasıl sokarım?

Süper Lig de oynayan küçük bir takımın maçına gitmeyi düşünüyoruz ama benim pasolig kartım var daha doğrusu alıcam ama arkadaşımın yok pasolig kartı çıkartmadan tek kullanımlık bilet falan satın alamıyormu ?
  2. DefKot

Beşiktaş'ın stadı Euro 2032'nin oynayacağı statlar arasında yer almadı

Gerçekten güzel stad ama Olimpiyat Stadı Fenerbahçe Galatasaray varken zordu zaten Beşiktaş ın stadının seçilmesi.
  3. DefKot

Sizce Türkiye'nin en büyük derbisi hangisi ?

:fb::gs::bjk:
  4. DefKot

Sizce 2023-2024 sezonunda süper lig de kim şampiyon olur ?

Kim şampiyon olur ?
  5. DefKot

Beşiktaş - Fenerbahçe maçını kim kazanır ?

Ben 3-1 Fenerbahçe diyorum.
  6. DefKot

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi devri bitti mi ?

Her güzel şeyin bir sonu vardır. 20 yıllık aralıksız süren bir şov, 2013-2014 sezonu Ronaldo vs Messi rekabetinin zirve yaptığı yılar Real Madrid vs Barcelona rekabetinin zirve yaptığı yılar. 2018-2019 sezonu yavaş yavaş düşüşün başladığı yılar, 2021-2022 sezonu düşüşün zirve yaptığı yılar...
  7. DefKot

Bu sene Real Madrid mi daha güçlü Barcelona mı ?

Bu sene çok garip di Real Madrid de transfer bütçesi iyiydi transfer yapamadı, Barcelona da transfer bütçesi kötüydü Lewandowski,Raphinha,Koundé gibi çok iyi transferler yaptı
  8. DefKot

Bu sene şampiyon kim olur ?

Ben Fenerbahçe diyorum pedro transferine kadar endişelerim olsa da pedro transferinden sonra umutlandım
  9. DefKot

Sizce Tarihin En İyi Forveti Kim ?

Bence Cristiano Ronaldo Hızlı koşar Hızlı hızlanır İyi driplig yapar Topla dans edebilir İkili mücadeleleri kazanır Topa sert vurabilir Topa falsolu vurabilir Uzaktan harika goller atabilir Yakından harika goller atabilir Kafası ile gol atabilir Rövaşata, vole, rabona ile gol atabilir...
  10. DefKot

Gelmiş Geçmiş En İyi Kaleci Hangisi ?

Bence Galatasaray efsanesi İsmail Çipe
Top Bottom