Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

R-gol.com güvenilir mi?

Arkadaşlar krampon alacağız kardeşime güvenilir mi? Gümrük gibi şeyler varmıdır yoksa Türkiye'de olan bir şey midir.
  2. Yozgatlııı

süper lig maçları nereden izlenir?

arkadaşlar tod aylık veya sezonluk satmıyor, en aşağı 1500tl, sezonluk satan bir yer varmı?
  3. Yozgatlııı

Galatasaray Manchester United maçı hakkındakı düşünceleriniz neler?

2-1 United önde şuan hakem çok taraf tutuyor penaltı verilmedi siz ne düşünüyorsunuz.
  4. Yozgatlııı

Futbol izleye bileceğim uygulama önerisi

arkadaşlar yarınki manchester united maçını ailecek bekliyoruz, baktımda exxen güzel gibi bir soru var aklımda. 1 tl kampanyası ile aldım diyelim 1 hafta izledim iptal etme hakkım varmı?
  5. Yozgatlııı

Sizce 2023 ballon d'or kazananı kim?

bence messi siz ne düşünüyorsunuz
  6. Yozgatlııı

2023 Ballandor nerden izlenir

arkadaşlar messi abimin 8. ballandor alışını izlemeyi çok istiyorum ücretsiz veren bir yer varmi
  7. Yozgatlııı

Futbol oynayamıyorum heyecan yapıyorum.

Kendi çapımda çok süper oynuyorum babam izlemeye gelince değil şut çekmeyi şutlar kaleyi dahi bulmuyor. Normalde bencil oynarım ama güzel oynarim herkesi geçer gol atarım, babam izlemeye gelince top ayağıma gelir gelmez heyecan yapıyorum bırak çalım atmayı koşmayı unutuyorum neredeyse, babam çok...
  8. Yozgatlııı

800tl bütçe krampon önerisi

Puma rapido 3 aldım iade etcem internette dişleri 2 maçta çıkıyormuş. Bu bütçeye varsa öneriniz bekliyorum.
  9. Yozgatlııı

Bu kramponu aldım iyi mi? yoksa iademi etmeliyim?

Puma rapido 3 aldım aldıktan sonra şikayetleri gördüm günde sadece 1 2 saat giyiyorum kranponu.6 ay felan gidermi yoksa iademi edeyim dişlerin kirilma sorunu varmış heralde 890tl verdim 1685644083 İade edersem babamın beni uğraştırma demesinden korkuyorum sizce ne yapayim
  10. Yozgatlııı

Hangi kramponu almalıyım

1. https://m.n11.com/urun/puma-10657202-rapido-iii-fgag-erkek-futbol-ayakkabi-26847548?magaza=korayspor&numara=445&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwmtGjBhDhARIsAEqfDEcNM5qSiQc1xwXSNk8FFKh2F-vgluC9gluXClIg7xm8Dtfp1WnrKrkaAuSyEALw_wcB 2...
  11. Yozgatlııı

Bu kramponlar dan hangisini alayım 800tl krampon önerisi

Adidas Nike falan istiyorum ama para yetmiyor 850 falan olur en fazla sağlam krampon lazım 40 40,5 felan giyiyorum aklımda bunlar var bunlar nasıl sizce 1. https://www.flo.com.tr/urun/lotto-moment-fg-3fx-siyah-erkek-krampon-101281344?campaign=c_266&ref_screen_code=category 2...
  12. Yozgatlııı

700 TL bütçe krampon önerisi

İlla 700 olmasına gerek yok 400tllik fp ürün olur alırım yurt dışı veya normal öneriniz varsa beklerim
  13. Yozgatlııı

700 TL bütçe krampon önerisi

700 600 bütçe var illa 700 değil 400e fiyat performans ürün olursa onu alırım aklımda yurt dışı kramponlar var onları önerirmi siniz
  14. Yozgatlııı

Sizce gelmiş geçmiş en iyi futbol oyuncusu kimdir?

Bana kalırsa Messi derim hem istatiksel hem yaşadıkları olsun çok samimi geliyor, sizce?
  15. Yozgatlııı

Bu resmin tarihi nedir? Bu formayı nereden bula bilirim?

Forma acayip hoşuma gitti almak istiyorum ismi veya linki varmıdır hem bu fotoğrafın tarihçesini öğrenmek isterim yer zaman ona göre formayı belki bula bilirim resmi bırakıyorum
  16. Yozgatlııı

Bu krampon nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/xcity-beyaz-futbol-ayakkabisi-yurt-disindan-p-HBCV0000159K7O?magaza=Rui krampon bu yurt dışı getirecegim bu fiyata başka oneriniz varsa alabilirim
  17. Yozgatlııı

Krampon önerisi 400 tl

Baya oynamiyordum yeni basladim pek iyi oynadığım söylenemez. 40 numara ayağım 400 olur bütçe anca. Zaten profosyonel değilim fazlasına gerek yok anlamadigim için makale oluşturdum birde orta saha oynarım genelde.
  18. Yozgatlııı

Bu geceki BJK-GS maçını nereden izleye bilirim?

Ücretsiz olarak.
  19. Yozgatlııı

Hagi'mi yoksa Roberto Carlos mu?

Evet başlıktaki gibi
  20. Yozgatlııı

Ronaldo futbolu bırakıyor mu?

İnternette gördüm aslı varmı 2026 felan diyorlar ağlarım arkadaşlar valla
Geri