Arama sonuçları: *

1. A

Merhaba 5 Buçuk Aydır Düzenli Spor Yapıyorum Sizce Nasıl Devam Etmeliyim

Daha önce de spor yapıyordum ama yarım yamalak size spor programımı ve 1 RM lerimi söylücem sizce programı değiştirmeli miyim ne yapmalıyım kaç tekrar devam etmeliyim Temel Hareketleri 4x6 izole olanları 4x10 ya da 4x12 yapıyorum Parantez içindekileri süper set halinde yapıyorum sizce nasıl...
  2. A

Bu Fitness Programı Nasıl

Merhaba 2 yıldır spor yapıyorum size bir program paylaşacağım acaba iyi mi? Parantez içinde yazdıklarımı süper set olarak yapıyorum bayadır kullanıyorum bu programı devamlılık sağlayabildim.
  3. A

Sporda düşük kg çok tekrar mı, çok kg düşük tekrar mı?

Merhaba bench press, Deadlift, Bentover Row, Squad gibi hareketlerde hem güç artışı hem de kas artışı istiyorsak kaç tekrar yapmalıyız ben bu hareketleri 4x8 yapıyorum ama bu hareketler dışında dumbell bench press ve benzeri dumbell ile göğüs hareketleri, curl hareketleri, triceps hareketleri...
  4. A

Sporda ne zaman yemek yenir

Merhaba bir kaç soru soracağım yemeği ve protein tozunu spordan önce mi sonra mı almalıyım kreatini de aynı şekilde ne zaman almalıyım ve spor yaparken yemek yenir mi ?
  5. A

Fitness ya da Powerlifting Program önerebilecek var mı?

Merhaba 1.5 senedir spor yapıyorum haftada 6 günlük program önerebilecek varsa sevinirim ve şuan kullandığım bu program nasıl değiştirmeli miyim? Amacım kas kütlesi ve güç kazanmak
  6. A

bu Fitness Programı iyi mi?

Merhaba bir fitness programı kullanıyorum 3 aydır verim aldım ama daha iyisi olabilir mi değiştirmem gereken bir şey var mı söylerseniz sevinirim. Mekiğin yanındaki parantez içini süper set yapıyorum. Neredeyse hepsini 4x12 yapıyorum bilek yayı 60 kg 8x80 yapıyorum sizce nasıl ilerde verim alır...
Top Bottom