Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Hıq protein tozu hangi aromayı önerirsiniz?

Bu ay chocobanana aromalı olan ürünü aldım tadı fena değildi. Şimdi de başka bir aromayı denemek istiyorum aklımda da bisküvili var. Sizin tadı güzel dediğiniz var mıdır ona göre onu tercih edeyim.
  2. A.Arif

Hardline vs HIQ protein tozu

Siz tercih edecek olsanız hangi markanın ürününü tercih edersiniz? Şahsen ben HIQ yarın ilk defa kullanacağım ve tadını gerçekten merak ediyorum. İçerik bakımından da Hardline'ın daha başarılı olduğu söyleniyor. Bende bir süredir Hardline kullanıyorum ve memnun ettiğini söyleyebilirim. Bi...
  3. A.Arif

Nutrend Protein tozu vs Hardline protein tozu

Bir süredir düzenli olarak hardline kullanıyorum şimdi bir tanıdığım nutrend markasının ürünlerini tavsiye etti sizce hangi markanın ürünleri daha başarılı. Eğer nutrend tavsiye edilirse ona geçmeyi düşünüyorum.
  4. A.Arif

Hardline Protein Tozu vs Bigjoy

Geçen sefer aldığımda 200TL fark olduğu için Hardline'a yönelmiştim ama şimdi baktığımda Bigjoy ile fiyatlarının eşit seviyede olduğunu gördüm ve eğer Bigjoy daha kaliteli ve tad anlamında daha iyiyse onu almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  5. A.Arif

Creatine Tavsiyesi Lazım.

Protein Tozu olarak Hardline Whey 3 Matrix satın aldım şimdi ise Creatine almayı düşünüyorum aklımda iki marka var. Biri yine Hardline'ın kendi creatine'i diğeri de HIQ'nun hangisini tavsiye edersiniz? Farklı tavsiyelere de açığım. HIQ kod ile 580'e düşüyor...
  6. A.Arif

Protein Tozu marka önerisi.

1200-1300TL bütçem var. Çabuk bitmeyen kaliteside fena olmayan bi marka arıyorum. https://grizzone.com.tr/grizzone-grizzy-whey-protein-pro-1800-gr-60-servis Şimdilik aklımda bu var başka tavsiyeleri de bekliyorum.
Top Bottom