Arama sonuçları: *

1. Suriyeli Eşek_31

Creatin nedir, yan etkisi var mıdır?

Creatin nedir, herhangi bir zararı var mıdır, yararları nedir, kaç günde etki gösterir, reşit olmayan bireylerin kullanması sorun olur mu? Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  2. Suriyeli Eşek_31

MK-677 kullanmalı mıyım?

MK-677 yağ yakımı ve iştah artması dışında başka ne işe yarar, yan etkisi var mıdır, kaç gün sonra etki etmeye başlar, naturelliği bozar mı, ucuz ve güvenilir olarak alabileceğim bir site var mı?
  3. Suriyeli Eşek_31

El yayı nasıl kullanılır damar çıkarır mı?

Elimde şu tarz bir el yayı var 5-60 kg arası çıkıyor bunu en doğru nasıl kullanırım günde kaç kere yapmalıyım set şeklinde mı çalışmalıyım ve ay sonra etkisini görürüm damarlar gözle görülür derecede çıkar mı
  4. Suriyeli Eşek_31

Creatin önerisi yapar mısınız?

Daha önce hiç kullanmadım o yüzden pek bilgim yok birkaç soru sormak istiyorum Kaç gram alıcam Nereden alıcam Fiyatları ortalama ne kadar Günde kaç ölçek kullanmam gerek Lütfen bilindik bir site üzerinden öneri yapın
  5. Suriyeli Eşek_31

Vücut geliştirmeye nereden başlanır?

Yaklaşık 1 aydır vücut geliştirme yapıyorum evde 2 tane 5 kiloluk dambıl ile yapıyorum ama neredeyse hiç gelişme yok ne yapmam gerek nasıl beslenmeliyim barfiks çubuğuna gerek var mı supplement kullanmalı mıyım kullanmalıysam ne kullanmalıyım şimdilik evden devam etmek istiyorum kilom fazla...
  6. Suriyeli Eşek_31

Kardiyo yaparken ağırlık işe yarar mı

Her gün 15000 adım atıyorum adım atarken ellerimde 2 tane 5 kg dambıl olursa ekstra kalori yakar mıyım hiçbir şey yapmadan
  7. Suriyeli Eşek_31

Bench press yapmak için sehpa

Evde kendim birşeyler yapmak istiyorum ve Bench sehpaları aşırı pahalı bütçemi aşıyor bir marangoza yaptırabilir miyim o tarz bir şey veya herkesin evinde olan eşyaları birleştirip bir sehpa yapabilir miyim
  8. Suriyeli Eşek_31

Bu iki elle tutulan büyük dambıllar ne için var

Soru başlıktaki gibi spora başlamak istiyorum mesela bench press yaparken insanlar neden o koca şeyleri kaldırıyorlar iki dambıl alıp aynı hareket yapılamaz mı ekstra para vermek istemiyorum sonuç olarak ikiside ağırlık
Top Bottom