Creatin nedir, herhangi bir zararı var mıdır, yararları nedir, kaç günde etki gösterir, reşit olmayan bireylerin kullanması sorun olur mu? Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
MK-677 yağ yakımı ve iştah artması dışında başka ne işe yarar, yan etkisi var mıdır, kaç gün sonra etki etmeye başlar, naturelliği bozar mı, ucuz ve güvenilir olarak alabileceğim bir site var mı?
Elimde şu tarz bir el yayı var 5-60 kg arası çıkıyor bunu en doğru nasıl kullanırım günde kaç kere yapmalıyım set şeklinde mı çalışmalıyım ve ay sonra etkisini görürüm damarlar gözle görülür derecede çıkar mı
Daha önce hiç kullanmadım o yüzden pek bilgim yok birkaç soru sormak istiyorum
Kaç gram alıcam
Nereden alıcam
Fiyatları ortalama ne kadar
Günde kaç ölçek kullanmam gerek
Lütfen bilindik bir site üzerinden öneri yapın
Yaklaşık 1 aydır vücut geliştirme yapıyorum evde 2 tane 5 kiloluk dambıl ile yapıyorum ama neredeyse hiç gelişme yok ne yapmam gerek nasıl beslenmeliyim barfiks çubuğuna gerek var mı supplement kullanmalı mıyım kullanmalıysam ne kullanmalıyım şimdilik evden devam etmek istiyorum kilom fazla...
Evde kendim birşeyler yapmak istiyorum ve Bench sehpaları aşırı pahalı bütçemi aşıyor bir marangoza yaptırabilir miyim o tarz bir şey veya herkesin evinde olan eşyaları birleştirip bir sehpa yapabilir miyim
Soru başlıktaki gibi spora başlamak istiyorum mesela bench press yaparken insanlar neden o koca şeyleri kaldırıyorlar iki dambıl alıp aynı hareket yapılamaz mı ekstra para vermek istemiyorum sonuç olarak ikiside ağırlık