Arama sonuçları: *

1. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Antrenman programı önerisi.

1 ay fitness geçmişim oldu onun haricinde evde dambıllar ile çıtırdan yaptım birşeyler yeni salona yazılacağım hoca yazdığım programa çok uzun dedi en fazla 12 hareket olsun dedi bende 21 vardı sağlam zorlayacak bir fullbody önerir misiniz 3-4 gün giderim salona boy 170 kilo 75 yağlıyım baya...
  2. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bu antrenman programı nasıl?

Bu antrenman programını bir takım videolardan yardım alarak kendim yazdım full body bir program haftanın 3-4 günü spora gitmek için yazılmış bir program daha önce birkaç ay evde ve 1 ay spor salonunda fitness yaptım sizce bu antrenman programı benim için uygun bir program mı neler değişebilir 3...
  3. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Whey protein önerisi?

900-1000 gram arası bir whey protein almak istiyorum spordan sonra kullanacağım bilindik bir marka olursa çok sevinirim bütçe Max 1200 Tl.
  4. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bu fullbody başlangıç programı iyi midir?

Soru başlıktaki gibi ilk defa spor salonuna gıden birine göre nasıl kendim yaptım eksikleri düzeltirseniz sevinirim 1. Gün 3x10 bench press 3x10 kablo fly 3x10 yana açış 3x10 overhead press 3x10 lat pul down 3x10 cable row 3x10 arka kol rose pushdown 3x10 preacher curl 3x10 hammer curl 3x10...
  5. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bir çift dambıl ile en etkili omuz antremanı nedir

Elimde bir çift dambıl mevcut omuz geliştirmek istiyorum iyi bir program var mııdır bunu hafta da kaç gün yapmam gerekir ve her Hareketi kaç şey yapmam gerekir yardımcı olur musunuz lütfen
Top Bottom