Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Sizce hangisi mantıklı?

Herkese merhabalar ben spor salonuna gidiyorum fakat ay sonra üyeliğim bitiyor ve 3 aylık 950tl olmuş macfit vb. Değil ortalama bir salon sizce eve ağırlık seri alıp mı çalışmak mantıklı salona mı gitmek mantıklı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  2. emirhan1234

bu protein tozlarının aralarında fark var mıdır?

Herkese merhabalar spor için protein tozu almak istedim de fotoğraftaki 800tl trendyoldaki de 800tl fakat tozun kendi sitesinde ise 557tl bunların aralarında bir fark var mı? https://www.trendyol.com/herbalife/rb-promax-zenginlestirici-spor-gidasi-1200-gr-p-333184866...
  3. emirhan1234

Msü spor yeterlilik testi nasıl oluyor?

Herkese merhaba seneye msü ye gireceğim fakat fiziki yeterlikikte kaç tane mekik,şınav ve koşu yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  4. emirhan1234

fittnes için program önerisi?

herkese merhabalar 5 aydır spora gidiyorum fakat güzel bir program bulamadım program önerebilirseniz sevinirim boy 192 kilo 78
  5. emirhan1234

Sizce tekvando mu kick boks mu?

Herkese merhabalar ben savunma sporuna gitmek istiyorum da sizce hangisi daha yararlı olur ve fiyatları vb. Nasıldır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  6. emirhan1234

Bursa Nilüfer xfit te olan var mı?

Herkese merhabalar ben xfitte spor yapıyorum da burada spor yapan var mı?
  7. emirhan1234

evde spor yapmak istiyorum?

herkese merhabalar ben evde spor yapmak istiyorum da şınav vb. nasıl çekebilirim kollarım acıyor sanırım yanlış çekiyorum ama yardımcı olabilirseniz sevinirim bi de gaza gelmem lazım gaza getirirseniz sevinirim :D
  8. emirhan1234

döner tekme atmak istiyorum ?

herkese merhabalar benim boy 1.90 85 kiloyum ben boks makinesine döner tekme atmak istiyorum da nasıl atabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Top Bottom