Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı önerisi

Koşu ve günlük kullanım için ayakkabı arıyorum, 42-43 numara. bütçem maksimum 1600-1800 falan, ama daha uyguna varsa o da olur. https://www.lumberjack.com.tr/urun/lumberjack-helsinki-4fx-siyah-erkek-kosu-ayakkabisi-101500960 Aklımda bu var, ne diyorsunuz?
  2. RevenKalr

Cream of rice hangi aroma güzeldir?

3 farklı aroma var kimisi birini beğenmiş kimisi kötü demiş, en ideal alınabilecek aroma hangisidir? şahsen çikolatalı protein tozunu suyla denediğimde kötü oluyordu ama bisküvi ve çilekli güzel oluyordu, bunda da muzlu mu alsam karar veremedim...
  3. RevenKalr

Arginine iştah açar mı?

Arkadaşlar bir ara arginine iştah açıyor bulk zamanında işe yarıyor diye bir şey duymuştum bu doğru mu? Doğruysa hangi arginine i önerirsiniz? iştah açmıyorsa iştah açan ne var?
  4. RevenKalr

compression tshirt onerisi

Arkadaslar boyum 175 kilom anlik olarak 76 fakat defineden sonra ni 85 e cıkarım diyorum. vücudu iyi saran kaliteli bir compression tshirt onerir misiniz? Butce 300 maksimum 350TL ama sltında olursa daha iyi olur
  5. RevenKalr

Vücut nasıl sıkılaştırılır?

Arkadaşlar 110 kilodan 70 kiloya kadar düştüm ve şu an 82 ye kadar çıkıp definasyona girdim ve 9aydır spor yapıyorum. Yağ oranım 16-17 ve ben yağdan dolayı böyleyim sanıyordum fakat vücudumdaki yağ değil deriymiş, deri sarkması yok ama koldan göğüsten çektiğimde deri slime gibi uzuyor. Bu...
  6. RevenKalr

Elinde definasyon listesi olan var mı?

Arkadaşlar defineye giricem 2000 kalorilik bi diyet listesi varsa ya da bilgiyorsanız verebilir misiniz? kilo 82 yağ oranı 16.4
  7. RevenKalr

Protein tozu önerir misiniz?

Arkadaşlar 30 servis protein tozu almak istiyorum. Ssn e baktım ama kaliteli midir bilmiyorum bütçe 450TL
  8. RevenKalr

Mi band mi yanlis gosteriyor Kosu bandi mi?

Mi band da 50 kalori gosterirken kosu bandinda 107 gosteriyor, hangisi dogru? Mi band 7
  9. RevenKalr

Fitness eldiveni onerisi

Arkadaslar 150TL butcem var. Hem fitness da hem bisiklet surerken kullanabilecegim bildiginiz guzel bir eldiven var mi?
  10. RevenKalr

Dumbell ve barfiks demiri onerisi

Arkadaslar dumbell ve barfiks demiri onerisi istiyorum Boy 175 kilo 78-79 Dumbell agirligi 10 ve 7.5 olabilir ev icin yeterlidir diye dusunuyorum. Butce belirtmiyorum cunku fiyatlardan hic haberim yok, siz uygun butceli bir seyler onerirseniz sevinirim.
  11. RevenKalr

Paten için dizlik bileklik önerisi

arkadaşlar paten için dizlik ve bileklik önerisi istiyorum bütçe 250-300 TL
  12. RevenKalr

Sporcu arkadaşlar için TAVUK VE MAKARNA PİŞTİĞİNDE KAÇ GR OLUYOR?

Arkadaşlar Tavuk göğüsü ve makarnanın haşlandığında kaç gr olduğunu merak ediyordum internette herkes farklı bir şey dediği için kendim denedim size de yazıyorum merak edenler uğraşmak istemeyenler bakabilir teşekkürlerr. Tavuk göğüsü 100gr kendi suyunda haşlayıp yarım çay kaşığı da baharat...
  13. RevenKalr

Ne zaman bulk a girmeliyim?

Arkadaslar 3 ay once kilom 104 yag oranim 28-29 arasiydi Boyum 175 Suan 77 kilo %17 yag oranim var Daha ne kadar kilo ve yag dusurup bulk a girmeliyim? Kas kutlesi neredeyse kaybetmemisim salondaki cihazlarla test yaptirdigimda hocalar soyledi. Amacim kas kutlesi koyup dusuk yag oraninda estetik...
  14. RevenKalr

Paten onerisi istiyorum

Arkadaslar baslangic icin paten onerisi istiyorum. Hep bisikletle devam ediyordum artik farkli bir sey de deneyeyim diyorum. Surmeyi nerdeyse bilmiyorum 0 dan ogrenicem yani Skate parkta falan sikinti cikarmasin yollarda aksin guzel bisi olsun yani. Butce 1.8-2k ama bu paraya yoksa biraz daha...
  15. RevenKalr

Shaker in kapagi kirildi nasil bir cozum uretebilirim?

Buradaki kapak kirildi burayi nasil kapatabilirim? Dusunuyorum dusunuyorum aklima bir sey gelmedi var mi bi cozumunuz
  16. RevenKalr

Denemelik Protein tozu önerisi

https://www.carrefoursa.com/fellas-protein-tozu-150-gr-5-porsiyon--p-30298269 Bu tarz bir şey alacağım. 100TL yi geçmeyecek şekilde ne önerirsiniz? bir de definasyonda olan biri günde kaç ölçek içmeli?
  17. RevenKalr

Protein tozu önerisi

Selam arkadaşlar, definasyondayım vermem gereken 18 kilo var ve aynı zamanda ağırlık çalışarak kas da kazanmaya çalışıyorum. her gün et e para yetiştiremiyorum o yüzden protein tozu almayı düşündüm beni en az 1.5-2 ay götürmesi lazım. Fiyatlarını, hangisi kalitelidir hangisi güzeldir bilmiyorum...
  18. RevenKalr

skate park için BMX bisiklet önerisi

Arkadaşlar Bmx bisiklet arıyorum. fiyatları özellikleri hakkında vs hiç bir bilgim yok. bana skate parkta kullanabileceğim ucuz uygun fiyatlı fiyat performans bmx bisiklet linki atarmısınız
Geri