Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

haftada 3 gün antreman programı fittnes

beyler 3 gün gidiyorum zaten bacaklarımı küçültmek istiyorum hem yağ hem kas olarak normalden fazlalar yani bacaklarım zayıfta değil ayrıca zaten dizim sakat olduğu için ayda bir çalışıyorum normalde bro split yapıyorum sizce push pull push döngüsü 3 gün için nasıl olur
  2. Elmeryy

4 gün antreman programı önerisi

4.ay 16 yaş bacaklarım doğuştan aşırı büyük aslında bunları küçültmek için başlamıştım ayrıca dizim de sakat olduğu için bacak az yapıyorum 2 hareket sadece normalde 3 gündü bro split yapıyordum şimdi 4 güne geçeceğim 4 gün için push pull - push pull+legs döngüsü nasıl olur zaten iki hareket...
  3. Elmeryy

splite geçtim bu bir hata mı?

2.ayım 1.5 ay fullbody yaptım ardından splite geçtim split şu şekilde: 1.gün göğüs triceps 2.gün sırt biceps ön kol 3.gün omuz bacak karın bu programdan fullbodynin 3-5 katı daha fazla zevk alıyorum :D başladığımdan bu yana ağırlıklarım ortalama 4-5 kat bazı hareketlerde daha fazla arttı...
  4. Elmeryy

Bayram indirimlerinde hangi protein tozu alınmalı?

18gr protein 4gr şeker 20gr protein 0gr şeker 24gr protein 0gr şeker beyler bu üç markayı buldum şuanlık ama hiçbirini tanımam etmem en sağdaki cazip geliyor bahs olanında aromasını denemek istiyorum alınır mı sizce bu ürünler veya başka tavsiyeniz...
  5. Elmeryy

pirinç unu ve protein tozu gramajı aynı mı geliyor

beyler grizzone dan whey protein aldım ölçek çıkmadı evde protein ocean protein tozu var onun normalde ölçeği 50 veya 60 gram olması lazım ama aynı ölçeğe protein tozu koyunca yine 50 60 gram mı çıkar yoksa daha az mı çıkar protein tozunun yoğunluğu daha az gibime geldi evde tartı yok...
  6. Elmeryy

bu 3 günlük split programı iyi midir?

https://www.fitcifitolur.com/YpProgram/ileriSplit bu program iyi midir şu an fullbody yapıyorum ama antreman çok uzun sürüyor uzun sürmesi sıkıntı değil ama sonuna doğru çok yorgun oluyorum üstte bıraktığım program iyi midir veya başka 3 günlük öneriniz var mı? 1711486908 bu arada bu programda...
  7. Elmeryy

uygun fiyatlı shaker bileklik eldiven

spor için uygun fiyatlı bileklik eldiven shaker arıyorum eldiven hariç diğerlerinin kalitesi çokta önemli değil iş görsün yeter
  8. Elmeryy

bugün spora başlayacağım tavsiyeleriniz

1 haftadır 2 kiloluk dumbellarla omuz kol çalışıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum amacım yağ yakmak kilo vermek şu ana kadar 2 kilo verdim ve bu dumbelları hissetmemeye başladım ve bugün salona gideceğim tavsiyeleriniz spor salonu kültürü ve bu gibi şeyler ile alakalı bilgi almak istiyorum...
Top Bottom