Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

Macfit üyeliği uyguna getirebilir miyiz

Selamlar şuan çamsan Park macfite klasik üyeyim yıllık taahhüt 1871 TL veriyorum üyelik bitiş tarihim 08/2026 gold üyelik geçişi için ise ki öyle yapmak istiyorum 3600 küsür istiyor aynı şekilde macfit Çengelköy park üyesi olan arkadaşım da ise üyelik bitiş tarihi 07/2026 ve gold geçişi için...
  2. trenboloneren

Farmakoloji ve steroidler hakkında merak ettikleriniz nelerdir?

Kafasında bu konu ile alakalı olarak soru olan arkadaşlar yazsın, tek tek takip ediyor olacağım ve özenle cevaplayacagim hepsini.
  3. trenboloneren

Dirty bulkta yenebilecek aburcuburlar

Dostlar probis gibi ne önerirsiniz hali hazırda her gece bir kutu atıyorum yaglanmayan bir yapım var ondan sorun olmaz
  4. trenboloneren

Kick Boks mu tekvando mu

İkisinden birine yazılıcam uzun boylu zayıf biriyim hangisi mantıklı olur tekvandoda tekmeleri fln atamam gibi geliyor ondan boks daha mantıklı gibi ama bilgili arkadaşlar varsa onların görüşü de çok önemli
  5. trenboloneren

Göğüs yayı için nerden yay bulabilirim

Yaylar Bayaa eskidi bazılarıda koptu nerden yay bulabilirim uygun nalbur vb yerlerde varmidir
  6. trenboloneren

Cheat Meal Yapmalımıyım

Boyum 187 civarı Kilomda 64.5 Hedef 70 kg ya çıkmak Yediğim öğünlere ek cheat meal yapmam mantıklı mı ?
  7. trenboloneren

Antremanları sete bölmek zorunlumu

Şöyle söylim dumbbell curl den örnek veriyim düz 30 tane yapmakla 3X10 yapmanın bir farkı var mıdır mesela yoksa ikiside aynı hesaba mı geliyo
  8. trenboloneren

Kum Torbası Önerisi

Boyum 185 Kilom 65 Yaşım 14 Arkadaşlar bir tane kum torbası almak istiyorum piyasada bir sürü ürün ve boyutta kum torbası var hangisi bana uygun karar veremedim yardımcı olabilirmisiniz Bütçem : Max 100 TL
  9. trenboloneren

Kapı barını duvardan nasıl çıkarcam

https://ty.gl/j3bm6ttj6a Elimde bu üründen var ve 2 senedir aynı duvarda duruyo şimdi çıkarmam lazım ama bi türlü beceremedim nasıl çıkarabilirim
Geri