Arama sonuçları: *

1. E

Daha Parçalı nasıl gözükebilirim?

Boyum 1.80, Kilom 66, Yağ oranım %7, kas kütlemde yaklaşık 58 kg. Nasıl daha parçalı gözükebilirim?
  2. E

Karındaki Yağların Gitmemesi

%13 olan yağ oranımı %9 a kadar düşürdüm fakat halen karındaki yağlar gitmedi. Her antremandan sonra karın çalışıyorum. Daha ne yapabilirim?
  3. E

Haftada 5-6 kere Full body antreman yapmak

Arkadaşlar malum yaz tatilindeyiz. Evde canım sıkıldığı için daha fazla spor salonuna gitmeye başladım. Haftada 5-6 kere Full body antreman yapmanın ne gibi zararları olabilir?
  4. E

Antremandan sonra kardiyo yapmak.

Bacak günlerim harici antremanlardan sonra 5-15 dk kondisyon bisikletinde kardiyo yapmak mantıklı mı? Yağ oranımı düşürmekte faydalı olur mu?
  5. E

Ağırlık antremanında önce nasıl ısınılır?

Arkadaşım malesef sakatlandı. Antremandan önce ikimizde ısınma yapmıyorduk. İnternetten biraz araştırdığımda bir sürü farklı video gördüm, kafam karıştı. Sizce ağırlık antremanında önce nasıl ısınılır?
  6. E

Spor Salonuna Yeni Başlayacak Birine Tavsiyeleriniz

Hazirandan itibaren arkadaşlarla spor salonuna yazılacağız. Spor salonuna yeni başlayacak birine tavsiyeleriniz nelerdir?
  7. E

10.sınıfta spora gitmek dersleri olumsuz etkiler mi?

Sizce 10.sınıfta spora gitmek dersleri olumsuz etkiler mi? Daha öncesinde 3-4 yıl futbola gitmiştim. Bu sefer muhtemelen basketbola gideceğim. Okul ve spor birlikte gider mi?
Top Bottom