Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Boks eldiveni tavsiyesi (Profesyonel Eldiven)

Dün gece rüyamda boks yaptığımı gördüm ve akşam babama tekrar soracaktım başlayabilirmiyim diye, ne hikmetse eve geldim ve annem bir anda boksa başla dedi. Önceki konularıma bakabilirsiniz. Her rüya değil ama bazıları gerçeği yansıtabilirmiş. Bütçe sorun değil sadece eldiven istiyorum bandaja...
  2. Dolar Bey

DA Forum hangi sporu yapıyor ?

Bakalım DA Forum'dakiler hangi sporları yapıyormuş. Tekvando'dan boksa, bokstan Bisiklete geçtim, yakın zamanda yol bisikleti alıp maraton yapacağım.
  3. Dolar Bey

Babam beni boks kursuna yazdırmıyor

1 ay Boks yaptım sonrasında lisans işine gelince bırakmak zorunda kaldım. Babamı ikna edemedim ve aylar sonra bugün yıllık düzenlenen müsabakaya katılma teklifi aldım. Okulumuz her yıl Kasım Aralık gibi başka okullar arasında her türden sporun müsabakasını düzenliyor ve beden eğitimi hocam bana...
  4. Dolar Bey

Yüzerken başım aşırı fazla acıyor

Arkadaşlar selam Ben 9 yaşımdan beri sık sık yüzerim ve neredeyse 1-2 yıldır her gün yüzüyorum (Sorun çıkmadıkça.). Bugün tekrar havuza girdim atladım. Balıklama atladım suyun en üstünün tahminen 10 cm aşşağısına indiğimde başım aşşırı derecede acımaya başladı oysaki hastalık veya bir sağlık...
  5. Dolar Bey

Yüzmede nasıl profesyonel olabilirim ?

Çok çok iyi yüzme biliyorum ve evimizdeki havuzlada kendimi geliştireceğim ama sadece geliştirerek ilerleyemem. Nasıl yarışmalara vs. katılacağım ?
Geri