Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Fitness 'da ki Son Güncel Durumum Sizce Nasıl

Yaklaşık 9.5 ay önce fitness a başladım ve aktif devam ediyorum 2/3 defa sakatlık geçirdim lif yırtılması oldu sinir zedelenmesi oldu omuzumda sakatlıklar oldu vs şimdi şükür toparlanmaya başladım güncel durumum bu şekilde sizce nasıl
  2. Kürşat K.T.K

5 Günlük Fitness Antrenman Programım

Antrenman programı soranlar oluyor bazen bende paylaşım gereği duydum benimde uygulamış olduğum program bu şekilde haftasonu gidemem diyenler için de alternatif program ekliyorum benim off günlerim sabit Perşembe ve Pazar olmak üzere 2 gün bu programdan verim alıyorum diyebilirim her bölgeyi...
  3. Kürşat K.T.K

BENDE LİF YIRTILMASI VAR MASÖR LAZIM GÜVENİLİR TEMİZ BİLDİĞİNİZ VAR MI

Kaliteli temiz bir masör lazım var mı bildiğiniz
  4. Kürşat K.T.K

📢 BEDAVA GAİNER VERİYORUM 📢

İhtiyacı olan bir kardeşime bedava gainer verebilirim aldım bir kere kullandım bana gereksiz bişey olduğunu düşündüm boş duruyor isteyen kardeşim varsa verebilirim herhangi bir ücret talep etmiyorum işiniz görülsün kilo almaya yardımcı bir üründür bilginiz olsun.
  5. Kürşat K.T.K

Gainerlerin amacı nedir?

Bu gainerler kas kütlesi mi yapıyor yoksa yağlı bir şekilde kilo mu aldırıyor nasıl kilo artışı sağlıyor almayı düşünüyorum da kullananlar bilgi verebilir misiniz ?
  6. Kürşat K.T.K

Gainer Kullanmak Yağ Yapar Mı ?

Kilo almak için gainer kullanmak istiyorum. Kütle, hacim ve kas yapmak için etkili olduğunu biliyorum. Peki bu yağlanma yapıyor mu ? Bilginiz var mıdır ?
  7. Kürşat K.T.K

Spor İçin Çanta Önerisi Alabilir Miyim

Spora gidiyorum çantaya ihtiyacım var ayakkabı koyma yeri de olacak internet de var biliyorum ama boyutlarından emin olamadım özellikle bizzat kullananlar var mı tavsiyeniz çok büyük istemiyorum destek olan herkese teşekkür ederim 😊
Top Bottom