Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Vücut Geliştirme Konusunda Yardım

Merhaba, 4.5 aydır vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum. Hemen hemen Haftanın 4-5 günü hiç sektirmeden spora gidiyorum. Kaldırdığım ağırlıklarda güzel artış var ama fiziksel anlamda gözle görülür şekilde değişim göremiyorum. ( Çok az hissediyorum) Örneğin ilk başladığımda 5 kg dumbellarla...
  2. smithblacksmith

Spor Yapanlar Programlarını Paylaşabilir Mi

Merhaba, Spor yapanlar program ve aldığı takviyeleri, gıdaları hangi saatte ne kadar tükettiğini yazabilir mi? Yardımlaşmış olalım. Ben başlayalı 2 ay oldu o yüzden yazacağım şeyler bilgi içermez, sizler yazarsanız ben de diğer üyeler de bu konuda bilgilenebilir.
  3. smithblacksmith

Halter Seti Yaptırmak İstiyorum

Merhaba, Halter seti yaptırmak istiyorum nerede ucuza yaptırabilirim? 150 kg civarına kadar 1000₺ bütçem var, piyasadakiler 100 kg o da ileride işime yarar mı emin değilim. Oturduğum bölgede spor salonu 1 adet ona da iğne atsan yere düşmez o yüzden kendime mini spor salonu yapacağım...
  4. smithblacksmith

Spor Programım Nasıl? Spor Hakkında Konuşalım

Arkadaşlar Merhaba, İstanbula yakın ama merkezine uzak bir yerde oturuyorum, haliyle çevremde spor salonu yok. Belediyenin spor salonuna yazılacağım, sadece haftada 3 gün spor var erkekler için. Aşağıdaki liste işe yarar mı? Bunun yanı sıra hiç giden var mı? Ömrümde hiç spora gitmedim...
  5. smithblacksmith

Toplara Dair Merak Ettiğim Bişey Var

Merhaba, Aklıma takıldı, topları şişirirken o havayı dışarı vermemesini sağlayan bir deliği var. Bu deliğin adı ne? Bunu nasıl yapıyor, plastik bişey sonuçta. Neden bilmiyorum ama kafama takıldı.
  6. smithblacksmith

CrossFit- Bodybuilding- Powerlifting Farkları

Merhaba, Genelde insanlar sürekli bodybuilding için spor salonuna gidiyor fakat ben biraz rehberlik etmek amacıyla bu yazıyı yazmak istedim; Bodybuilding: Vücudunuzu iri yapıp kaslı gözükmek istiyorsanız yapmanız gereken spordur, burada amaç; hareketleri setler halinde yapmaktır, sakatlanma...
  7. smithblacksmith

Nasıl Kilo Verip Fit Olabilirim?

Merhaba, 1 gün gündüz 1 gün gece 2 gün tatil şeklinde 12 saatlik vardiya düzeninde çalışıyorum. Bugün spor yapayım dedim, yere yattım mekik çekerken üşendim geri kalktım 😄 Nasıl spor yapıp fit bir görünüm elde edebilirim sizce?
Top Bottom