Arama sonuçları: *

1. Foxt

Evde boks standı yapmak istiyorum kaç lira tutar?

Arkadaşlar 50-60 kilo taşıyacak 2 metre civarı boyu olacak bi stand yapmak istiyorum çelik profiller ile sağlam olması gerekiyor kendim kaynatabilirim profiller kaç lira tutar? asacağım boks torbası...
  2. Foxt

Arkadaşlar, galiba başardım.

5 aylık ufak bi değişim yaptım çok gurur verici.
  3. Foxt

SARM-S'lar hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar sarm-s kullanmaya başlayacağım olduğum şehirde satışını yapan birisi var 1500 lira gibi bir fiyat istedi 8 hafta için değer mi sizce?
  4. Foxt

Goril gibi bulk nasıl yapılır?

Dostlar güncel bw 70 75-85 arası bir kilo yapmak istiyorum yüksek karb, yüksek protein oranıyla clean bulk yapmak istiyorum. En düşük maliyet ile tüketebileceğim protein ve karbonidrat kaynakları nelerdir?
  5. Foxt

Body'ci ve Powerlifterlar toplanın bilgi paylaşımı yapalım

Ağırlık antrenmanları sanıldığının aksine boy kısatlmaz, büyüme hormonlarına iyi yönde etkisi olduğu için uzamaya ve güçlenmeye fazlasıyla iyi yönde etki eder.
  6. Foxt

Bel-Biceps oranım güzel mi?

abilerim-arkadaşlarım yaş 16 yağ oranımı yakın zamanda ölçmedim fakat bel çevrem 80 biceps çevrem ise 41 cm çıkıyor boyum 1-66-70 civarı değerler nasıl sizce? 1647730461 Not:İlerleyen zamanlarda kür planım var.
  7. Foxt

Bodybuilding yapıyorum, sizce prlarım nasıl? (Yaş 16)

Bench:90 Squat:100 Deadlift:130 Not: Salona başlayalı birkaç gün oldu, evde yaklaşık 6 aylık bir geçmişe sahibim.
  8. Foxt

Boks torbası tavanda asılı kalsa sorun olur mu?

Arkadaşlar hem spor yapmak kendimi geliştirmek hem de stres atmak için bir boks torbası satın aldım, 2 gün önce kurulumunu yaptım fakat pek güvenemiyorum kullanmadığım zamanlar ağırlık olmasın diye indiriyorum, sağlam olması amacıyla odamdaki kolonu deldim ve oraya sabitledim, torbanın ağırlığı...
  9. Foxt

Spor motivasyonu için saçma sapan şeyler yapıyorum?

Normalde aşk olaylarını asla ilk plana atmam hep üzülmüşümdür bu konuda, dün motivasyon sağlayabilmek için 5 yıldır kendi içimde saçma sapan bir aşk yaşadığım kıza açıldım, kızla 5 yıldır yakınız 3 saattir aralıksız çalışıyorum bunu yapan sadece ben miyim?
  10. Foxt

Hangi Creatine'i almalıyım?

Dostlar yeni yeni Supplement kullanmaya başlayacağım hangi marka creatine almalıyım?
Top Bottom