Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

bursada açık havada spor yapılacak yer

benim üni ikinci öğretim odluğu için spor saatlerine yetişemiyorum bırakmak zorunda kaldım. Kickboks yapıyorum. Yaklaşık 2-3 saat boyunca egzersiz hareket vs. yapabileceğim boş bir yer var mı? İnsanların olmadığı yer daha iyi olabilir. Veya ucuz bir spor salonu önerebilecek var mı istediğim...
  2. Koyun Shaun

Kickbox sargı bezi veya eldiven önerisi

Gençler ben total 5 ders gittim hoca iyisin kendine eldiven veya sargı bezi al dedi. Önerebileceğiniz sağlam sargı bezi var mıdır? Direkt box eldiveni istemiyorum çünkü sargı bezi daha rahat geliyor delta markası iyi midir? Sağlam mı?
  3. Koyun Shaun

Cosfer marka boks torbası ve eldiveni iyi mi?

Bursa içi ilan buldum da hiç çalışmadım hevesim var. Sizce alayım mı? Daha önce sadece 1 ay havuza gittim 5-6 yılda futbola gittim bırakalıda 5 6 sene oluyor. Vücudumdan dolayı omuzlarım geniş hafif yapılıyım ama zayıfım
  4. Koyun Shaun

Spor implanta zarar verir mi

Benim dişimin alt damağında 2 implant kemiği var bu ay sonu dişleri takacak doktor. Ben karate box veya başka bir şeye gitsem sorun olur mu? İmplant sağlam mıdır yoksa bir vuruşla yamulma riski var mı? Not: implant cerrahi yöntemle yapıldı kesildi takıldı kapatıldı dikiş atıldı
Top Bottom