Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Sporda kasın boyutu ile güç nasıl orantılı değil açıklarmısınız?

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuzki küçücük adamlar kendi kütlesinin kaldırabileceğinden daha fazla ağırlık kaldırabiliyorlar bunu nasıl yapıyorlar anlayabilmiş değilim bunu açıklarmısınız? Youtube da Anatoly diye adam var mesela bu nasıl mümkün olabiliyor? Bu soru spor salonunda 40 kg squat a...
  2. amdsaolsun

Antremanda olduğundan fazla yorulup terliyor ve kızarıyorum

Beyler milletin yüzü bem beyaz ben acayip terliyorum kıpkırmızı oluyorum. Kondüsyonla ilgisi illaki vardır ama çok fazla oluyor. Boks a gideli 2 ay oldu, biraz ara verdim ama bu bende küçüklüğümden beri olan bişey ne zamandan beri koşsam bisey yapsam uzun süreli hemencecik yüzüma kan fışkırıyor...
  3. amdsaolsun

Beyler seçmelerdeki kilomu nasıl düşük gösterebilirim

Beyler pazartesi okullar arası boks müsabakası var 58,7 kg ım zannediyorum ki 57,5 altına düşersem sikletim düşecek ama 1 2 kiloyu nasıl verebilirim. 3 4 günde TAhminen tuzlu yemek yememem gerek bunun gibi trickler varsa sevinirim
  4. amdsaolsun

Yeni karateye yazıldım önerileriniz nelerdir?

Arkadaslar daha bugün karateye yazıldım öneri verebilirmisiniz acaba?
  5. amdsaolsun

Kendimi tatmin etmek ve güçlü hissetmek için spor önerisi

Arkadaşlar kendimi tatmin etmek ve sona yaklaştıkça işte güç buymuş diyebileceğim örnek verirsem havada ard arda tekmeler gibi güç derken vücut kuvveti değil bu arada yere yakın dövüş olmazsa daha iyi olur
Top Bottom