Arama sonuçları: *

1. keremast

Yağmurda koşmak hasta eder mi?

arkadaşlar selam yarın koşu planım var ama aralıklı olarak yağmurlu gösteriyor sweat ile koşsam sizce hastalık durumu olur mu (gülme emojisi atanlar, kıçınızı kaldırmaktan aciz iseniz gelip laf kalabalığı yapmayın. adam gibi soru soruyoruz.)
  2. keremast

2 Saat İdman Yapmak?

Arkadaşlar merhaba, direkt konuya giriyorum. salonumuzda olan hoca 2 saat antreman yapmanın kas gelişimi üzerinde ters etki yaratabileceğini ve kas gelişimini durduracağını söyledi. ben bu zamana kadar hep 2 saat yapmışımdır. 1 ayda olan değişim gözle görülür bir şekilde oldu 4-5 aylık adam...
  3. keremast

Supplement marka önerisi?

Arkadaşlar merhaba Gainer, Creatine ve Protein tozu almayı düşünüyorum. diğerleri tam kesin olmasa'da gainer şart 10 kiloya yakın kilo almam gerekiyor. Yemekle olacak değil gibi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: Boy 1.86 Kilo 77 (tartımın pili bitti 75 olmuş olabilirim)
  4. keremast

Fitness'a başlayacağım yardım

Arkadaşlar Merhaba Lise 3.sınıfım ve fitness'a başlamayı düşünüyorum. Maddi kısımda bir sıkıntım yok ama okul ile sporu yürütemezsin diyor ailem. sizce ne yapayım? sabah 8.50 de dersim başlayıp 16.00 da bitiyor ve gece 12 de yatıyorum. kendime bir program hazırlayamadım. sizce ne yapmalıyım...
Top Bottom