Arama sonuçları: *

1. -°°-Aquaman-°°-

Direnç Bandı Kullananlar gelebilir mi?

Sevgili arkadaşlar Yaş 16 Boy 171cm Kilo 58 Direnç bandı almayi düşünüyorum 25 kglik dechatlondan Kullanan varmi nasildir? İyi ve siki bir antremanla iyi bir vücut yapilirmi teşekkürler Koronodan dolayı ailem spor salonuna izin vermiyor
  2. -°°-Aquaman-°°-

Kas Yapmak İle İlgili

Yaklasik 2 aydir yuzmeye gidiyorum yuzmeyi biliyorum fakat kollarimda pek kas yok yani pek guc falan yok bu yuzden de yuzmede bazi hareketlerde cok zorlaniyorum evde kas calismak icin maks 230Tl Ekipman önerebilir misiniz??
  3. -°°-Aquaman-°°-

Evde Aletsiz Kas Geliştirme Egzersizleri

Daha Cok Amacim Evde Alet Olmadan Kol Kasi Ve Karin Kasi Yapmak Fiziksel Ozellikerim Boy 1.73 Kilo 57 Yas 16 1633018682 Cevap Lütfen
  4. -°°-Aquaman-°°-

Lisansli Sporcu Olmanin Faydalari Nelerdir?

Arkadaşlar Yüzmeye Başlıyorum Yarın 1Yillik 1Eğitim Olacak Ve Bu Süreç İçerisinde Lisansım Da Olacakmis Bir Süre Sonra Benim Bildiğim Bir Ajantaj Yani Hocanin Dedigi Bir Avantaj Üniversite Sinavinda Kazanamasam Bile Lisansim Oldugu İcin Polis Yuksek Okuluna Girebiliyormusum Ayriyetten...
  5. -°°-Aquaman-°°-

Fitness Başlamayı Düşünüyorum Bilgililer Yardım Edebilirmi?

Merhabalar 1-2Hafta İçinde Fitness'a Başlamayı Düşünüyorum Yaş:16 Bot:173-174 Kilo:65-66Kg Ne Tavsiyeler Verirsiniz? Ne Yapmam Gerekir? Ayriyetten 1-2Şınavı Bile Zor Çekiyorum Mekik Kolay Geliyor 45-50Tane Rahat Zorlanmadan Çekebiliyorum Fakat Şınav Öyle Olmuyor. Fitness Konusunda Bilgili...
  6. -°°-Aquaman-°°-

Şınav İle Alakali Yardimci Olabilir Misiniz?

Arkadaşlar Yasim 16 Tahmini 1.75Boyum Var Kilomu Bilmiyorum En Son 1Yil Once 60Kg İdi Heralde 67-68Olmusumdur Sorun Suki En Fazla 1-2Şınav Cekebiliyorum Daha Fazlasi Olmuyor Mekik Olarak 50-60 Oluyor Hatta 100Bile Oluyor Fakat Sinav Maks 3 oluyor Ne Tavsiye Edersiniz Spor Salonuna Gidecektim...
Top Bottom