Arama sonuçları: *

1. Yphen

Ashwagandha nereden satın alınır?

Dostlar selam, Konu başlıkta ki gibi orjinal ashwagandha nereden bulabilirim nereden satın alabilirim bileniniz var mı?
  2. Yphen

Gelişim için katkı sağlayacak supplementler?

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi elimde hali hazır da supplementlerim var fakat 2 tanesi çok iş görmüyor gibi bir tanesi Big Joy Predator yani karıncalanma hissi veriyor fakat enerji patlaması vermiyor maalesef, İkincisi ise Big Joy Big Mass +GH Factors düzenli olarak kullanıyorum ama...
  3. Yphen

Sizce bicepslerim nasıl?

Selam dostlar konu başlıkta ki gibi sizce bicepslerim nasıl duruyor veya görünüyor daha geliştireceğim kendimi güzel bir fizik oturtmaya çalışıyorum evde spor yapıyorum kendime ait bir programım var supplementlerimi de kullanıyorum öğünlerimi yiyebildiğim kadar yiyorum atlamıyorum midem çok...
  4. Yphen

Supplementler nasıl kullanılır?

Herkese selamlar konu başlıkta gibi dostlar, Kısaca şöyle özet geçeyim elimde aşağıda yazdığım supplementler'den mevcut anterman programım var beslenme de var fakat bu programlarım ücretli supplement programıma hoca BCAA ve Whey yazmış şimdi ben gerekli proteini alabilirim evde diye düşünüyorum...
  5. Yphen

Fitness antreman ve öğün programı?

Arkadaşlar selamlar evde spora yeni başladığım için sadece gerekli olan supplement ve ekipmanlarım hazır fakat öğün programı ve antreman programım yok nasıl yapacağımı neyi nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum internette ücretli programlar gördüm almak mantıklı mı ya da kendime göre nasıl bir...
  6. Yphen

1500 TL Supplement tavsiyesi

Arkadaşlar selam arkadaşım ile beraber fitness yapıyoruz daha çok hacim ve güç için antrenmanlar yapıyoruz ve birçok SUP araştırdım fakat neyi alacağımı şaşırdım gereken SUP'lar ise; creatin, bcaa, arg, whey, mass gainer. Fiyat performans bildiğiniz markalar var ise veya kaliteli markalar var...
  7. Yphen

Supplement Marka Önerisi?

Arkadaşlar selamlar spora başlayacağım yakın zaman da ve supplement markalarına bakarken çok karasız kaldım bazıları övüyor bazıları gömüyor bildiğiniz sağlam supplement markası var ise belirtirseniz çok sevinirim genel olarak kas ve hacim üstüne çalışacağım için mass gainer, creatin, whey...
Top Bottom