Arama sonuçları: *

1. ryangosling

3 ayda 5kg nasıl verilir?

Boy 180 Kilo 86 Yaş 16 Yaza kadar 5kg vermem gerek haftada 1 - 2saat masa tenisine gidiyorum Okulda ,arada futbol-basket-masa tenisi falan oynuyorum. Fakat şöyle Bi sıkıntı var ben yemeden duramıyorum. sağlıklı, sağlıksız çok şey yiyorum. Mesela kahvaltı yapıyorum 8de 10-11 gibi midem 2 gündür...
  2. ryangosling

Arkadaşım kolumu ısırdı (ciddi)

Arkadaşla şakalaşırken gitti arkım kolumu ısırdı üstümde polarlı hırka vardı kolumda falan da iz yok. kuduz olma ihtimalim var mı? 8. Sınıfta tetanoz olmamış, kedisi var(Harbi ciddi)
  3. ryangosling

Mastta kalbin çok hızlı atması

Arkadaşlar her ne zaman mast yapmayı düşünsem direk kalbim hızlanıyor ve karnım ağrıyor bu yüzden bi sey olacak zannedip yapmıyorum ne yapmalıyım?
  4. ryangosling

Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

2 3 aydır mast yaptığımda kalp krizi geçiricem, veya bayılıcam zannediyorum ve o yüzden çekmiyorum. ben direk bıraksam bi zararı olur mu ve normalde 3 4 haftada 1 gece oluyodu ama 1 1.5 aydır hiç rüyalanmadım bi zararı var mı?(ciddiyim)
  5. ryangosling

Pedagoğa bunu nasıl söylerim

Ben şimdi 2 3 aydır mast yapmaktan korkuyorum ,yani yaptığım zaman kalbim çok hızlı atıyor ve kalp krizi geçiricem veya bayılıcam zannediyorum ve bunu pedagoğa anlatmak istiyorum. Ama ben 2 aydır panik atak ve negatif düşüncelerim oldugu için gidiyorum. Ben bunu adama nasıl söyleyeceğim ya da...
  6. ryangosling

Kan verirken bayılmak

Yarın şekerime baktırmak için açken kan vericem ama kan verdiğim an fenalaşıp bayılıyorum, nasıl bayılmam?
  7. ryangosling

İnsanlara zarar veremiyorum

Bir süredir psikolojik problemler yasıyorum ben de stres atmak için ve bir şeyle oyalanmak için kick boksa başladım ama ben kuşa dahi zarar veremem kendimi savunamam el dahi kaldıramam maalesef ki ve bugün antrenmanda maç yapıcaksınız dedi hoca .ben de hiç bilmiyorum daha başlayalı 1 ay oldu...
  8. ryangosling

Mast. Sırasında bayılmak?

Arkadaslar mast sırasında bayılmak mümkün mü? korktuğumdan 2 aydır yapmıyorum.panik atak olduğundan kalbim hızlanıyor bir de ustüne patlatınca kalbim acayip hızlanıyor ben de yapmak istemiyorum normal mi
  9. ryangosling

Okula giderken stres yapma

Yaklaşık 1 aydır bir sürü psikolojik sorun yaşıyorum her hafta psikoloğa psikiyatriye gidiyorum.(Psikiyatist ilaç verdi ama ben ilacı sevmiyorum ve kendim korkularımın üstüne giderek düzeliceğime inanıyorum o yüzden kullanmıyorum.)Panik atak, kaygı ,anksiyete bozukluğu falan çıktı. Ve okula...
  10. ryangosling

Mast. yaparken bayılma ve ölme korkusu

Arkadaşlar mast yaparken bayılıcam ya da ölücem zannedip 3 haftadır dokunmuyorum eskiden duşa girdiğimde çok kötü oluyodum galiba travma oluştu nasıl düzelicem
Top Bottom