Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Sakal Çıkarma Önerileri

Bildiğiniz üzere erkek adamın makyajı sakaldır ve yaklaşık 22 yaşımda olmama rağmen sadece biraz bıyık ve çok seyrek sakalım var. Sakal çıkarmak için ne tür bir yol izlemeliyim? Serumların çoğu işlevsiz gibi duruyor, doğal çözümler çok da etki etmiyor araştırdığım kadarıyla. Şu ana kadar sakal...
  2. Furkan Karagülle

Kubital Tünel Sendromu Nasıl Geçer?

Sol dirseğimden elime kadar uyuşukluk ve güç azalması mevcut. Birçok makale okudum, dirseğin 90 derece olacak şekilde uzun süre kalmasından ötürü bu sinir sıkışması meydana geliyormuş. Önerilen egzersizler geçici çözüm sunabiliyor sadece. Kolumu aynı pozisyona getirdiğimde uyuşukluk artıyor. Ne...
  3. Furkan Karagülle

Vitamin D Olması Gerektiğinden Düşük

Dahiliye polikliniğinden kan değerlerimi kontrol etme amacıyla randevu almıştım. Sonuçlar açıklanınca gidip bizzat hekimin kendisinden dinlemek istedim. Kalsiyumun çok fazla olduğunu ve böbrek taşı yapacağını söyledi. Diğer tüm her şey gayet normal diyerek beni gönderdi. Bende bir sorun olduğunu...
  4. Furkan Karagülle

Pharmaton Vitality Kullanıyorum, Zararları Var Mı?

Vücudumda herhangi bir eksikliğin olmasına tahammülüm yok. Tüm vitamin ve mineralleri karşılamaya çalışıyorum. Her gün olmasa da sık sık Pharmaton Vitality kullanıyorum. Bunun bana herhangi bir zararı olur mu? Birçok araştırma yaptım ancak doğru bilgiye ulaşamadım. İçeriğinde "toksik"...
  5. Furkan Karagülle

Beni Elektrik Çarptı!

Çok sevdiğim bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Sohbet esnasında evdeki prizlerin üçünün yandığını ve dört prizin de sıva dışına çıktığını söyledi. Yapıp yapamayacağımı sorduğunda benim iyilik sever kişiliğim ağır bastı ve kabul ettim. Kendisi yedek priz almış ancak montajlamaya cesaret...
  6. Furkan Karagülle

Acı Çekiyorum Dostlar

Acı çekiyorum dostlar. Günden güne annemin daha da kötüleşmesinden dolayı acı çekiyorum. Her geçen gün toprağa yaklaşıyor.. Kendisi benim tek destekçim tek varlığım tek umut kaynağım tek örnek aldığım kişi tek sevdiğim kişi.. Sayfalara sığmaz.. Benim kurmuş olduğum hayallerimin gerçekleşmesini...
  7. Furkan Karagülle

Sanırım Temizlik Hastalığına Yakalandım

3 yıl öncesinde çok da titiz değildim aslında. Normal insanlar gibiydim. Son zamanlarda titizliğim çok fazla arttı. Kullandığım eşyaları günde birçok kez bazı kimyasallarla temizliyorum temiz olmasına rağmen. Üstüme birisi dokunduğu zaman kıyafetimi değiştirme gereksinimi duyuyorum. Masamdaki...
  8. Furkan Karagülle

Vitamin ve Mineral Desteği İçin Gıda Tavsiyesi Yapabilir Misiniz?

Pharmaton kullanmayı düşünüyorum. Önerileriniz var mı? Vücudum tam olarak kullanılmıyor desem yalan olmaz. Sabah kalkıyorum ve masa başına geçiyorum. Yatana kadar birkaç ihtiyaç molası haricinde sürekli masa başında günümü tüketiyorum. Zihnimi fazla yıpratıyorum ve bunun önüne geçmek istiyorum...
  9. Furkan Karagülle

Öneri - Kel Olmak İyi Midir? Ne Zaman Kafayı Dazlak Haline Getirmek Gerekir?

Yaşadığım bir durumu size anlatmak istedim. Yoğun stresten dolayı saçlarım dökülmeye başlamıştı. İlk başta önemsemedim ancak bu durum ciddileşince ve ön kısımlardan hafif kellik başlayınca tırsmaya başladım. Doğal çözümlere odaklanmaya başladım: Sarımsak, Aloe Vera, Elma Sirkesi.. Hiçbiri fayda...
  10. Furkan Karagülle

Göz Koruyucu Gözlük Önerir Misiniz?

Gözlüklerle ilgili çok bilgim yok. Mavi ışıktan, UV ışınlarından koruyacak gözlük arayışındayım. Pazardan elma, armut alıyor gibi gözlük alabiliyor muyuz? Beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz?
  11. Furkan Karagülle

Psikolojik Sorunları Yaşayan Arkadaşıma Ne Yapabilirim?

Bir arkadaşım var. Kendisi gerçekten psikolojik olarak rahatsız. Hemen her şeye ağlayabiliyor, kendini çok değersiz görüyor, en ufak şeyde sinirleniyor ve aşırı tepki veriyor. Sizce ne yapmalıyım? Veya yapmalı mıyım?
  12. Furkan Karagülle

Hayalleri Var Ama Ömrü İzin Vermiyor

Bir arkadaşım var. Kendisinin çok güzel gelecek hayalleri var, şuan YKS'ye hazırlanıyor ancak kalbinde bir rahatsızlığı var ve ömrü üniversiteyi bitirmeye bile yetmeyebilirmiş. İçimde çok tuhaf hisler var. Aklıma geldikçe içim daralıyor. Yazmayı unutmuşum, bu durumdan kendisinin haberi yok..
Geri