Arama sonuçları: *

1. Clayz

Dişçi Masrafı Kaç K Tutar

Aranızda aynı sorunları yasıyan yada dıscı varsa cevaplarsa sevınırım :D dıslerımde toplamda 6 tane curuk var dıs taslarım var dıslerım yamuk yanı telde ıstıyor ayrıca dıs beyazlatma lazım buyuk ıhtımalle aryıca 2*3 tanede dısım kırık dolgu ıle kırık yerlerın tamamlanması lazıma galıba yok...
  2. Clayz

Su Cıcegı İzi Kalıcı Mı ?

Dostlar selamlar kucuklukte herkesın gecırdıgı gıbı su cıcegı gecırdım fakat fotograftakı gıbı ''fotograftakı ben degılım'' baska bır forumdan aldım aynı sekılde burun kısmımda 1 tane boyle cukur gıbı ız var cıdden sınırımı bozuyor bazıları kalıcıdır bazıları fondoten bas gec demıs ama teknolojı...
  3. Clayz

Su Çicegı İzi Kalıcı mı ?

Dostlar selamlar kucuklukte herkesın gecırdıgı gıbı su cıcegı gecırdım fakat fotograftakı gıbı ''fotograftakı ben degılım'' baska bır forumdan aldım aynı sekılde burun kısmımda 1 tane boyle cukur gıbı ız var cıdden sınırımı bozuyor bazıları kalıcıdır bazıları fondoten bas gec demıs ama...
  4. Clayz

Mavi ışık gozlugu alınır mı ?

Dostlar selam pc basında gerek oyun gerek ıs butun gunum gecıyor halıyle gozlerıme agrı gırıyor bıde mıyop var her neyse mavı ısık gozlugu en azından pc basındayken gozumu korur mu bazıları hıcbır ıse yaramıyor bazıları ıse baya yararlı oldugunu soyluyor...
  5. Clayz

Boyum maksımım kac olur

Dostlar selam hemen konuya gecelım yasım 15 boy 183 babam 180 annem 168 dayım 203 halalarım 175 buyuk amcam 189 normalde boy benım hıc takıcagım bırsey degıl ama basketbol oynuyorum yakın zamanda allah ızın verırse bulundugum takımdan efese gecıcem buda halıyle boyumu onemsetıyo 190 olsam...
Top Bottom