Arama sonuçları: *

1. E

Selectra ilacını kullanmalı mıyım ?

Arkadaşlar 2-3 kere psikoloğa gittikten sonra psikolog psikiyatriye gönderdi. Doktorda selectra hapını verdi. Ben bazen konuşamıyorum kekeliyorum filan. Eskiden 2 cümle kurmam 2 ile 3 iş günü suruyordu ! şimdi yine konuşuyorum ama bazen hocalar adımı soruyor öyle kalıyorum kitaptan sesli bir şey...
  2. E

Günde 2 tane kahve zararlı mı ?

14 yaşındayım. Günde genelde 2 tane obseso iciyorum ama suan bunu yazadıktan sonra nescafe xpress içicem. Bi sabah bide akşam oyun oynarken ayılmak için içiyorum. Bir zararı olurmu ?
  3. E

Bir güne 4 kere hıçkırık tuttu

Hocamlarsa sa. Bugün 4 kere hıçkırık tuttu. 3 öğun yemek yedim. Genelde yemekten sonra oluyor. Sizce nedendir ?
  4. E

Mentalimi nasıl koruyabilirim ?

Arkadaşlar oyun filan oynarken sürekli sinir oluyorum. adam vurunca sinir olmuyorum. Ama vurmam için sinir olmamam lazım. Mentalimi nasıl korurum ?
  5. E

Gözlerim zarar görürmü ?

Merhaba Hocamlar Ben bazen günde 10 saat Bilgisayar ile oynuyorum bazen 1-2 saat. Yaşım 14 gözlerime bi zararı olurmu ?
  6. E

Kol kıllarımı almalı mıyım ?

Malum yaz geldi kısa kollu giyicez. Ama benim sadece kolumda kıl var. Yaşım 14 napabilirim ?
  7. E

Ne dediğimi anlayamıyom kafam değisik

su 2-3 gündür kafam çok değisik ne dediğimi anlamıyorum sanki başka biri yonetiyor beni valorant oynuyorum çok garip geliyor soylediklerim filan sanki otomatik soyluyorum aynısı grip gibi bişey olmustum ondan sonrada oldu 1 hafta filan suan hasta olmama rağmen gene 2-3 gündür var suan bunu...
Geri