Arama sonuçları: *

1. B

Saç ve Cilt Bakımı,Sağlığı için neler yapmalıyım?

Selamlar dostlar, Saçlarımın ve cildimin daha iyi gözükmesini istiyorum neler yapabilirim? Mesela saç için sıcak su mu soğuk su mu daha iyi? Şimdiden teşekkürler :)
  2. B

Ayakkabı ayağımdan çıkıyor?

Selamlar dostlar, 41 numara ayakkabı giyiyorum normalde 2 çift ayakkabı aldım farklı model fakat ikisindede aynı sorun var bağcıkları sonuna kadar çekmeme rağmen ayakkabı ayağımdan çıkıcak gibi oluyor.
  3. B

Cilt Kalitemi Arttırmak İstiyorum

Selamlar dostlar, Kuru-karma arası karmaya daha yakın bir cilde sahibim. Çok nadirdir sivilce çıkar çok eller,dokunup,patlatırsam biraz daha çıkıyor. Burun çevresinde çok sık günde 1 2 defa patlattığım küçük sarı nokta gibi iltihap dolu sivilceler çıkıyor. Genel olarak parlaklığı...
  4. B

Uyku Düzenimi Maksimize Etmek İstiyorum

İyi akşamlar dostlar, Daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam,sınava hazırlanmak için uykumu maksimize etmek istiyorum. Yardımlarınıza,tavsiyelerinize açığım. Mükemmelliyetçi davranmaya çalışıyorum, Şimdiden teşekkürler.
  5. B

Vücudunuzun En Çok Geliştiği Zaman?

Selamlar dostlar, 17 yaşına gireli 4 ay oldu. Vücudumun fiziksel,bedenen ve yüz olarak yeterince gelişmediğini düşünmekteyim. Sizce neler yapabilirim,dikkat etmeliyim Boy 168 kilo 60 skinny fat-athletic arası bir vücuda sahibim. Şimdiden teşekkürler :)
  6. B

Proteinocean Kolajen alınır mı??

Selamlar dostlar, Sorum yukarda olduğu gibi protein ocean kolajen alınır mı?? Indirimle bime gelmis
  7. B

Takviye Kullanıyormusunuz?

Selamlar dostlar, 12.sınıfım daha şimdiden yoruldum,dikkatim dağılıyor. Performansımı ve verimimi arttırmaya çalışıyorum.Bu yollardan biride takviye kullanmak. Siz kullanıyormusunuz ve kullanıyorsanız ne tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler :)
  8. B

Protein Ocean Good Night Alınır mı?

Selamlar dostlar, 12.sınıfım yoğun bir programa sahibim,Vücudumu dinlendirebilmek ve daha bir çok yarar için uyku verimimi arttırnaya çalışıyorum. Protein Ocean lansmana Good Night diye bir supplement çıkarmış,bir süre madde ve en önemlisi çinko magnezyum var. https://proteinocean.com/good-night...
  9. B

40 Yaşında Birisi Pre workout Kullanabilir mi?

Selamlar dostlar, Babam 40 yaşında ağır bir iş temposunda uzun saatler çalışıyor ve bazı günler erken kalkması da gerekebiliyor. Çok erken kalkmazsa ve yorgun olmazsa çok sık enerji içecegi içmiyor haftada 1 2 falan 500mllik. Onun yerine pre workout kullansa daha sağlıklı olurmu sizce?
  10. B

0.1 Yağlı Süt ile daha yüksek yağlı sütler arasında sağlık açısından fark varmı?

Selamlar dostlar, Genel sağlığım ve lezzetli olduğu için günde 500ml süt içiyorum. Biraz araştırdım ancak net bir şey bulamadım Az yağlı süt ile daha fazla yağlı süt arasında vitamin mineral sağlık açısından bir fark var mı? Şimdiden teşekkürler :)
  11. B

16 Yaşında Birisi Hangi Supplementleri Kullanmalı?

Selamlar dostlar, Ara ara evinde ağırlık kaldıran 16 yaşında(3 ay sonra 17)biriyim. Yaşıtlarıma göre ortalamanın altındayımdır. Mesela; Hhammer curl de 6kg ile 3x12 anca çıkartabiliyorum dumbell curl gücüm kalmıyor diyebilirim. Lateral raise 3x6 anca çıkıyor. Günlük 3LT su içiyorum düzenli...
Geri