Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Sakat kolum icin dirseklik onerisi

Arkadaslar kolumda sakatlik oldugundan dirsegimi sıkan oradaki aciyi hissettirmeyexek bir dirseklik onerisi istiyorum. Tendon hasari var, fitness yapiyorum ve sirt calistigimda o kisima cok yuk biniyor. Decathlonda 220 ye var ama oneriniz varsa onu alabilirim. Simdiden tesekkurler
  2. RevenKalr

Definasyondayım ama son 1 aydır yerimde sayıyorum

Selam arkadaşlar definasyona 84 kilo 16 yağ oranıyla girdim. Beslenmem ilk başta 2000-2300 kalori araası alıyordum 300gr pirinç 400-500gr tavuk 5 yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 ölçek protein tozu idi 2 ay içinde 83 den 77 ye düştüm yağ oranı 15 idi. Son 1 aydır pirinci 250gr yiyorum ortalama...
  3. RevenKalr

Üst düzey Dikkat dağınıklığı hakkında

(Konu yenilendi, daha dikkat daginikligi hakkinda konusan olmadi, bilgisi olanlar bakarsa sevinirim) Merhaba arakadaşlar, normalde çok dert etmediğim fakat seneye sınava gireceğim için kesinlikle çözmem gereken dikkat dağınıklığı hakkında doktora gitmeden önce size bir danışayım dedim. B12...
  4. RevenKalr

Jinekomasti hakkinda

Arkadaslar onceden obez oldugum icin mâlum jinekomastim var. Gogusleri buyutsem de jinekomasti yuzunden igrenc bir goruntu olusuyor. Jinekomasti ameliyati olan var mi? Nerede yaptirabilirim ve ucreti nedir?
Top Bottom