Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

Natures Supreme Nasıl Bir Marka

Dostlar OMEGA , Multivitamin, Ester c, falan alıcam ama bu markayı daha önce kullanmadım. Yorumları iyi ama gerçek mi bilmiyorum kullanan dostlar yardımcı olursa sevinirim
  2. Sagopa Kajmer

Preworkout Önerisi Olan Var Mı?

Dostlar spordayken gücüm bitik oluyo. Kilo vermek için spora gidiyorum,ilk başta sadece lcarnitin alacaktım ondan sonra herkes preworkout al lcarnitin gereksiz dedi o yüzden önerdiğiniz preworkout varmı
  3. Sagopa Kajmer

Supplement Önerisi Olan Var Mı?

Dostlar Multivitamin OMEGA3 ZMA. Preworkout,CLA,BCAA almak istiyorum ama hangisi daha iyi ve nerden alınır tam bilmiyorum. Kullananlar varsa önerdiğini supplementler varmı
  4. Sagopa Kajmer

L-Carnitine Nedir? Yardımcı Olabilir Misiniz

Dostlar kilo verme sürecindeyim ve şimdilik mükemmel gidiyorum. Karnitin ve protein tozu kullanmalı mıyım. Veya bunları kullanmak için kime danışmanlıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Sagopa Kajmer

Vücut Sağlığı İçin Hangi Vitaminleri Önerirsiniz

Dostlar kilo vermek için spora başladım, öyle protein tozu veya creatin kullanmıyorum. Vücudum için en iyi vitaminler nelerdir günlük almam gerek, böbrekleri ve karaciğeri düzeltmek için vitaminlerden kullanmam gerekir mi bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  6. Sagopa Kajmer

Günlük Kalori İhtiyacı Nasıl Hesaplanır

Dostlar günlük vücudumun ne kadar kaloriye ihtiyacı olduğunu bulmaya çalışıyorum ama internettekiler doğru mu bilmiyorum nasıl hesaplanıyo bilen varmı
  7. Sagopa Kajmer

Ehliyet İçin Sağlık Raporu Nereden Alınır

Dostlar ehliyet sınavı için sağlık raporu gerekiyo sağlık ocağı verir mi yoksa hastaneye mi gitmek lazım bide kilodan sorun çıkar mı
Geri