Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

amerikadan hangi ashwaganda alınmalı

arkadaşım getirecek amerikada yaşıyr ashwaganda amerikadan alınır mı? türkiyedekiler gibi çakma çıkar mı
  2. Elmeryy

supplement kullanımı için doktor kontrolü

vücudun amino asitlere olan ihtiyacını ölçmek için (örn. benim vücudumun glutamine ihtiyacı var mı?) veya protein tozu ve creatin kullanırken böbreklerimde sorun yaşamamak için kontrol yaptırmak istiyorum bunu nasıl yaparım doktora ne demem lazım ne diye randevu almalıyım veya tecrübelerini...
  3. Elmeryy

En temiz içerikli whey protein

beyler babamı sonunda ikna edebildim ama içindeki koruyucu tatlandırıcı cart curt bunlara takılıyor şimdi bende biliyorum böyle şeylere takılmamak lazım ama adamın içi rahat etmiyor içerik olarak en temiz f/p whey öneriniz ne olur
  4. Elmeryy

BigJoy vs. Hardline Whey

çikolata aromasını alacağım aşağı yukarı içerikleri aynı o creatin olayından vs haberim var benim için en önemli şu an tat çikolata aromasının tatları nasıl hangisini önerirsiniz
  5. Elmeryy

Hard Line mağaza fiyatı ve internet satış fiyatı aynı mı?

Evime yakın hardline mağazası var sadece hardline satıyorlar mağazadaki fiyatlar internettekiyle aynı mıdır?
  6. Elmeryy

bu carb cycling programı dengeli mi?

fit yemek ve egefitnessın videolarını izledikten sonra olay kafama acayip yaktı max 1-2 aya uzun süreli bu programa geçmeyi planlıyorum güncel yağ oranı %21 kilo 80 boy 177 kırmızı günler antreman günleri ve o günlerde alacağım besin miktarları zaten protein ve yağ değişmiyor bmr oranım...
  7. Elmeryy

kilo vermek ve yağ yakmak için alınması gereken kalori miktarı

üstteki ağırsağlamın sitesi, alttaki transform gym arada uçurum fark var hangisine uymam lazım ayrıca transform gym sitesinde yağ yakmak için 2200 kalori demiş bu çok fazla değil mi? ağırsağlamınki de çok az hangisine uymalıyım bilemedim 1 haftadır abur cubur şekeri bıraktım iki gündür de günde...
  8. Elmeryy

5 Aydır Şampuan Kullanmıyorum

Saçlarım dümdüz ve şekilsiz ayrıca kepekte var şu ana kadar hiç bir şampuan geçiremedi bu durumu. İnternette şampuan kullanmadığı söyleyen yabancı bir adama denk geldim. Adamın 1 yıl önce saçları dümdüz ve şekilsizmiş şu an ki saçları gayet güzel durdu benim gözüme bende denemek istedim. Bazı...
  9. Elmeryy

Kedim kayboldu ve bir kaç gün sonra ameliyatlı olarak geri geldi.

Doğumundan beri kapıda beslediğim ara ara eve de aldığım bir sokak kedim var dişi. Bir gün aniden kayboldu ve bir kaç gün ortalıkla göremedim ardından bi anda geri geldi fakat karnında dikişler vardı ve dikişli bölgenin tüyleri kesilmişti. Biraz araştırdım ve gördüm ki dişi kedilerde...
  10. Elmeryy

bebek proteini sıkıntı çıkarır mı

beyler şimdi teyzem hastanede çalışıyor evde içinde 1 paketinde 1.10g protein olan bebek sütlerinden var baya kedilere diye almış bunlar toz gibi süte karıştırılıyo bunlardan 6-7 tanesini aynı anda içsem sıkıntı çıkarır mı
Top Bottom