Arama sonuçları: *

1. Heroia

Gözüm ne zama düzelir?

Bugün sabah göz numaramı kontrol ettirmek için doktora gittim ve doktor gözüme değişik bir damla sıktı sonra git numaranı ölçtür gel dedi dediğini yaptım ve numaramı öğrendim ama şuan yakını göremiyorum ve güneşte gözümü açamıyorum sabah 10 da damlayı döktüğünden beri böyle bu normal mi? Gözüm...
  2. Heroia

Boyumuz kulaç boyu ile eşitlenir mi?

Geçenlerde bir video gördüm ve kulaç boyunuz sizin ilerdeki boyunuzu gösteriyormuş. Sizce bu doğru mu İnternette baya bir şey konuşulmuş bunun hakkında ben 18 yaşındayım boyum 173 ve kulaç boyum 177 siz ne düşünüyorsunuz?
  3. Heroia

18 yaşında boyunuz kaçtı? Şuan kaç?

Boyum 1.75 ve bana kısa geliyor. En azından 1.78-1.80 gibi bir boyum olsun isterdim. Sizin 18 yaşında boyunuz kaçtı? Ve uzaması için bir şey yaptınız mı merak ettim. Yani bu mümkün mü? Babam 177 dedem 183
  4. Heroia

Göz lensi fiyatları tahmini ne kadar?

Arkadaşlar öncelikle ben şuan gözlük kullanan birisiyim ve gözlük kullanmak beni çok zorluyor. Bende lens fiyatlarını ve avantajlarını biraz araştırdım. Avantajları cidden baya iyi ama fiyatları hakkında internette pek bilgi bulamadım. 1.25 - 0.25 miyopum sizce tahmini fiyatları nedir? Birde...
Top Bottom